Skip to main content
Serija Beverli Hils

AU, NAJEŽILI SMO SE! Vraća se serija "BEVERLI HILS", i to sa ORIGINALNIM GLUMCIMA! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Oj, mladosti...

Svako ko je odrastao u 90-im godinama prošlog veka zna da je ovo važna vest: vraća se serija "Beverly Hills"! Onaj pravi, s originalnim glumcima
U ributu hit serije gledaćemo Brendu, Brendona, Keli, Stiva, Andreu, Donu i Dejvida.

Dakle, u veselom trejleru vidimo da je Foks ponovo okupio Šenon Doerti, Džejsona Prislija, Dženi Gart, Jana Zieringa, Gabriel Karteris, Brajana Ostina Grina i Tori Speling. Jedino im nedostaje prerano preminuli Luk Peri.

U ributu serije, ekipa s Beverli Hilsa trebalo bi da bude u pomalo izmenjenoj priči. Iako trejler praktično ne otkriva ništa, navodno bi likovi koje će tumačiti glumci biti mešavina njihovih stvarnih ličnosti i likova koje su tumačili u originalnoj seriji.

Serija, koju je producirao Aron Speling, doživela je deset sezona i na televizijskim ekranima vrtela se od 1990. do 2000. godine, a u repriziranim izdanjima i mnogo više.

Kultna tinejdžerska sapunica proizvela je neke spinof serije, poput Melrouz Plejsa, a devedesete godine gotovo je nemoguće zamisliti bez uticaja ove serije. Novi "BH90210" počinje s prikazivanjem ovog avgusta, a iz Foks studija kažu kako će sigurno prikazati šest epizoda u trajanju od sat vremena.

Inače, ovo nije prvi pokušaj oživljavanja serije. U 2008. godini CBS televizija pokušala je u ributu ‘90210’ da rekreira priču s potomcima originalnih likova, a od poznate postave tu su bile Kely, Brenda i Dona. Serija se završila u 2013. godini, i svojom popularnošću nije se mogla meriti s originalnom serijom.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd