fbpx
Skip to main content
Film Hater

BOTOVI, NAJOMRAŽENIJA VRSTA: Film "Hejter" posvećen je antiherojima novog doba (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/aren
Šta biste uradili za malo slave?

Film "The Hater" donosi priču o dvoličnom mladiću koji zahvaljujući pametnoj taktici postaje vrlo uspešan u mračnom svetu društvenih mreža.

Formula 1 u Meridianu - Savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina

Formula 1 u Meridianu - Savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina

 

ROMANA PIŠE KNJIGU! Kroz roman će opisati SVE ŠTA JOJ SE DESILO - Ovo je razlog njenog odlaska u Banjaluku

ROMANA PIŠE KNJIGU! Kroz roman će opisati SVE ŠTA JOJ SE DESILO - Ovo je razlog njenog odlaska u Banjaluku

Još jedan Netfliksov uspešni projekat stiže iz Poljske i donosi nemilosrdnu filmsku priču o užasnim nagonima koje poseduje ljudska vrsta. Film u režiji Jana Komasa predstavlja internetskog trola Tomasa, kojeg tumači Macej Musialovski, koji studira pravo u Varšavi i pokušava da osvoji srce simpatije iz detinjstva tako što postaje nevidljivi digitalni savetnik koji ima zadatak da uništi političku partiju kojoj je naklonjena njena porodica.

On će se vrlo brzo suočiti s realnim životom, posledicama virtuelnog života i nasiljem.

Nakon što napravi haos među poljskim fitnes influenserima, Tomas će skliznuti u digitalni svet pun islamofobičnih moćnika. On će postati njihov upravljač lažnim vestima na društvenim mrežama, a biće zadužen i za kodiranu komunikaciju unutar igrice s mladićem koji je nesrećan, živi sa svojom bakom i koji je opsednut oružjem. Film govori o jezivim porivima i govori o ljudima koji su spremni da hodaju preko leševa kako bi dobili malo slave.

“The Hater” je zapravo nastavak Komasinog filma iz 2011. godine koji nosi naziv “The Suicide Room”, ili “Soba za samoubistvo” , koji govori o tinejdžeru čiji život srlja u katastrofu kada video u kojem ljubi drugog momka postane viralan.

 

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd