fbpx
Skip to main content
Balet

Briljantne OPERE I BALETI i ove godine ekskluzivno deo Cineplexx UŠĆE Shopping Center-a!

Foto: Promo
Čuvena muzička dela i najpoznatiji izvođači!

Sedmu godinu za redom, nova sezona direktnih prenosa iz Njujorka i Moskve, koja obuhvata najveće baletske i operske klasike, biće prikazana ekskluzivno u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Ljubitelji scenskih umetničkih dela moći će da uživaju u istinskom iskustvu kroz prenose najboljih opera i baleta u sezoni 2018/19 i izvođenju najpoznatijih solista i trupa na Metropoliten i Boljšoj sceni. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Budite deo Meta, koji Cineplexx i ove godine dovodi u Beograd, prikazujući operska izvođenja direktno iz Njujorka. Nova sezona nam donosi 10 naslova i počinje 6. oktobra grandioznom produkcijom Verdijeve „Aide” sa Anom Netrebko u naslovnoj ulozi. U potpuno novoj produkciji 20. oktobra gledaćemo „Samson i Dalilu”, u režiji Darka Trešnjaka, srpskog reditelja i dobitnika prestižne američke pozorišne nagrade Toni. Na sceni će nam se 27. oktobra pridružiti naš čuveni bariton Željko Lučić u ulozi šerifa Džeka Ransa u Pučinijevoj operi „Kći zapada”. Uživaćemo u novim produkcijama opera „Marni”,„Travijata”, „Adrijana Lekuvrer”, dok vas čekamo na neverovatnim izvođenjima opera „Karmen” „Kći puka”, „Valkira” i „Razgovori karmelićanki”, koji će na kraju zatvoriti sezonu.

Balet u Cineplexx-u
Balet u Cineplexx-u
Foto: Promo

Najdivniju čaroliju nam ove godine donose baletski dragulji iz Moskve poput „Silfida“, jednog od najstarijih baleta na svetu, koji će otvoriti novu sezonu 11. novembra. Tri klasična baleta („Don Kihot“, „Bajadera“ i „Uspavana lepotica“) biće predstavljeni zajedno sa omiljenom božićnom pričom „Krcko Oraščić“ koji će zahvaljujući prelepoj muzici Čajkovskog, kostimima, sceni i koreografiji, učiniti da se osećate kao da ste i sami deo ove bajke.„Karmen/Petruška“ iskazaće nam svu lepotu ruskog baleta i ujednoi zatvoriti sezonu 2018/2019.

Tajne zlatnog doba Holivuda o kojima se tek sada govori!

Ukoliko se odlučite da pogledate novu sezonu opera ili baleta u celosti, cena ulaznice iznosi 1.000 dinara po izvođenju. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u istoj sezoni ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara po projekciji. Pojedinačne karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Više informacija možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Cineplexx
Cineplexx
Foto: Promo

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd