fbpx
Skip to main content
Mark Rafalo

Da li je ovo "Hulkova" uloga za Oskara? (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Movieclips Trailers
Dramski obrt.

Istinita priča je podstakla stvaranje filma u kojem je Mark Rafalo advokat koji tuži veliku kompaniju koja proizvodi hemikalije.

UBEDLJIVA POBEDA: Ovo je najbolja TV serija u 21. veku

UBEDLJIVA POBEDA: Ovo je najbolja TV serija u 21. veku

U filmu "Dark Waters", glumac Mark Rafalo kojeg smo viđali u ulozi zelenog supeheroja Hulka, je advokat u borbi za ekološku pravdu.

Reditelj je Tod Hejns, a radnja filma je inspirisana istinitom pričom, tačnije, člankom "Njujork Tajmsa" pod nazivom: "Advokat koji je postao Dupontova najgora noćna mora".

Rafalo tumači lik Roberta Bilota, koji je branilac za velike kompanije, što znači da kao advokat štiti hemijske firme i od toga zarađuje za život. Međutim, potresen događajima u jednom gradiću, on koristi sve svoje znanje da podnese tužnu protiv hemijske kompanije za koju veruje da truje ceo grad i otkriva dugačku istoriju namernog zagađivanja i trovanja.

Njegovu ženu tumači glumica En Hetavej, a film se u bioskopima očekuje od 22. novembra.

Ono što kritičari predviđaju glumcu, koji je tri puta bio već nominovan za Oskara, da i ovoga puta definitivno očekuje nominaciju, a iako je konkurencija u kategoriji za najboljeg glumca uvek jaka, Rafalo će uz ovu ulogu možda i imati šanse da pobedi...

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
1 Beograd