Skip to main content
Zvezdara tetatar

Danas u 14 časova počela je prodaja ulaznica za mart!

Foto: Promo
Uživajte!

Ovog meseca Zvezdara teatar priprema premijeru predstave „Feliks“ koja je rađena po istoimenom romanu Vladimira Kecmanovića u adaptaciji Koste Peševskog i Darka Bajića, koji je i reditelj predstave. Premijera predstave „Feliks“ u kojoj igraju glumci Mima Karadžić, Andrijana Oliverić, Marko Gvero, Milena Damnjanović, Nikola Cvetković i Filip Hajduković zakazana je za 22. mart u 19:30 na sceni „Danilo Bata Stojković“. Ovo je priča o sukobu generacija koje su odrasle u različitim sistemima, o urušavanju i relativizaciji pojma porodice, a u isto vreme i zavisnosti od nje.

Publika će voleti ovu priču sa elementima trilera i farse, koja će u igri sjajne glumačke ekipe postati jedna od vodećih komedija Zvezdara teatra. 

Zvezdara teatar
Zvezdara teatar
Foto: Promo

Za naše najtraženije predstave potrudili smo se da i ovog meseca obezbedimo dovoljan broj termina. Ne propustite bajkovitu „Hipnozu jedne ljubavi“, „Korešpodenciju“ u autentičnom ambijentu cirkusa, poletnu „Osamu-Kasabu u Njujorku“ i mnoge druge predstave Zvezdara teatra. 

Zvezdara teatar
Zvezdara teatar
Foto: Promo

Ovog meseca naše predstave će gostovati i u inostranstvu. Ekipa predstave „Hipnoza jedne ljubavi“ putuje u Cirih u Švajcarsku, gde su zbog velikog interesovanja zakazana dva termina ove predstave, 8. i 9. marta. Predstava „Voz“, duodrama u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, gostuje u Oslu 29. marta, a dan kasnije u Geteborgu.

Zvezdara teatar
Zvezdara teatar
Foto: Promo

Ulaznice Zvezdara teatra možete nabaviti i putem online prodaje. Ovog meseca svoje drage dame 8.marta možete obradovati vaučerom Zvezdara teatra. Ali, i ne samo tada, svakog dana može se naći povod za lep gest. 

Hvala Vam što ste deo Galaksije legendarnih trenutaka. Vidimo se!

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd