fbpx
Skip to main content
Čarolija na ledu

Nove pogodnosti za kupovinu karata od početka septembra za šou Disney On Ice Čarolija na ledu

Promo
U kom se pojavljuje filmska senzacija Vajana i drugi omiljeni vanvremenski likovi iz studija Dizni

Beograd, Srbija, 6. septembar, Avantura prelazi sve granice, kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva, okupe u predstavi "Disney On Ice",  Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra 2019. i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni: 

Čarolija na ledu
Čarolija na ledu
Promo

U petak 1. novembra u 19 časova;
U subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova;
U nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

Ulaznice za ovaj nezaboravni šou su već u prodaji, a mogu se  nabaviti i online, putem sledećeg linka:
https://www.tickets.rs/program/disney-on-ice-carolija-na-ledu-859

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu "Disney On Ice", Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput "Sad je kraj" i "Na leto".

Čarolija na ledu
Čarolija na ledu
Promo

Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice "Žuto pače". Proživite ponovo "Priču drevnu tu", kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da "Budu njihovi gosti".

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada "Disney On Ice", Čarolija na ledu stigne u Beograd!

Karte za šou "Disney On Ice", Čarolija na ledu u prodaji su od 17. aprila. Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1000 do 4500 dinara i to: 

Za petak 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1000, 1300, 1700, 2200, 2600 i 3750 dinara.

Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1250, 1500, 1900, 2500, 2900 i 4500 dinara.

Čarolija na ledu
Čarolija na ledu
Promo

Od 1. septembra imamo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – "Porodičnih paketa": 
*za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%
*za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%
Popust ne važi za karte u VIP parteru.

I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije "Ticket Vision" u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Šoping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate! 

*Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Rezervacije i informacije o kartama možete dobiti pozivom na broj [+381 11 3340 410]. Za kupovinu i informacije o paketima karata, saznajte više na https://www.taramountfilm.com/. 

Budite u toku sa svim vestima prateći društvene mreže:
Facebook:  https://www.facebook.com/TaramountFilm/  
Twitter: @TaramountFilm #DisneyOnIce #CarolijaNaLedu
YouTube: https://www.youtube.com/user/Taramount
Instagram: @taramount.film

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
15 Beograd