fbpx
Skip to main content
Egzit 2017 - Dance arena

DJ Snake otkazao nastup na Exitu

Foto: Srbija Danas
Žurka se nastavlja.

Glavna zvezda treće večeri Exit festivala, DJ Snake, otkazao je svoj večerašnji nastup na Exitu, a organizatori festivala tvrde da će popularni DJ nastupiti sledeće godine u Novom Sadu.

SUTRA POČINJU RIBARSKE VEČERI U APATINU: Očekuju nas ČETIRI dana zabavnog kulturno-umetničkog programa!

SUTRA POČINJU RIBARSKE VEČERI U APATINU: Očekuju nas ČETIRI dana zabavnog kulturno-umetničkog programa!

Na glavnoj bini treće veče festivala otvara bend Buč Kesidi svirkom koja počinje u 20 sati, a od dva ujutru nastupiće australijski izvođač Dub FX.

Odmah posle Buč Kesidija na glavnoj bini nastupaju Beograđani Van Gogh, a od 22.30 sati počinje svirka Toma Walkera, koji je sa pesmom “Leave a Light On” osvojio top liste i srca publike širom planete.

Duo Sixth June, koji čine Lidija Andonov i Laslo Antal, nastupiće na Fjužn bini oko 22 sata. Svoju muziku bazično izvode na engleskom jeziku, uz nekoliko pesama na srpskom.

Poslednji na Fjužn bini trećeg dana će od 4.30 ujutru nastupiti Bjesovi.

“Dens Arena” ugostiće DJ senzaciju sa Balkana Solomuna od 4 sata ujutru, a pre njega će na istu binu izaći Tales of Us. Ovi izvođači će u jednom momentu nastupiti zajedno u takozvanoj “back to back” sesiji.

Do kraja ovogodišnjeg Egzita ostao je još jedan dan, kapije će biti zatvorene u nedelju 7. jula u ranim jutranjim časovima, mesta za zamenu vaučera još uvek rade, a kamp za posetioce na plaži Štrand otvoren je do 9. jula.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd