fbpx
Skip to main content
Legion

Druga sezona popularne serije LEGION vraća se na FOX 5. aprila!

Foto: Promo
Nastavak priče o najmoćnijem mutantu!

Beograd, 27. mart, 2018. – Legion, popularna dramska serija od autora i izvršnog producenta Noe Haulija vratiće se na FOX 5. aprila u 22:00, brzo nakon američke premijere koja će biti 3. aprila.

Po Marvelovom stripu autora Krisa Klermonta i Bila Sjenkjeviča, Legion je priča o Dejvidu Holeru (Den Stivens), čoveku koji je verovao da pati od šizofrenije, ali je potom saznao da je možda jedan od najmoćnijih mutanata svih vremena.

REGIONALNE PREMIJERE: Kanal FOX je spremio nove sezone HIT serija za januar 2018! (FOTO)

Od detinjstva Dejvid je prebacivan iz jedne mentalne institucije u drugu, a u svojim ranim tridesetim godinama zaljubio se u lepu i problematičnu pacijentkinju Sid (Rejčel Keler). Posle njihovog zastrašujućeg susreta, morao je da se suoči sa šokantnom mogućnošću da su glasovi koje čuje i vizije koje ima, zapravo stvarni. Sid je odvela Dejvida kod Melani Bird (Džin Smart), zahtevne ali uspešne terapeutkinje, koja predvodi ekipu specijalista od kojih svako ima jedinstven i neobičan dar. Zajedno pomažu Dejvidu da prepozna i kontroliše svoje skrivene moći. Uz njihovu podršku Dejvid konačno uspeva da otkrije duboko potisnutu istinu – čitavog života proganjao ga je zlokobni parazit nezamislive moći. Poznato kao "Kralj Senki", ovo zlo stvorenje pojavljivalo se u obliku Dejvidove "prijateljice" Leni (Obri Plaza), ali je zapravo reč o drevnom biću po imenu Amal Faruk.

Legion
Foto: Promo

U žestokom raspletu, Dejvid i njegovi prijatelji bore se protiv demona i isteruju ga iz Dejvidovog tela. Nažalost, Faruk nalazi novog domaćina, Melaninog muža Olivera Birda (Džemejn Klement) i beži. I baš kad su pomislili da mogu da odahnu, pojavljuje se tajanstvena kugla i odnosi Dejvida na nepoznato mesto. Pošto su Dejvid i Oliver nestali, a Faruk je na slobodi, ekipa nevoljno formira savez s nekadašnjim neprijateljem Klarkom (Hamiš Linklejter) i njegovom bogatom vladinom organizacijom, Odsekom 3. U međuvremenu, Amal Faruk (Navid Negaban) ima plan da stekne bezgraničnu moć kojom može da uništi svet.

I TV SE SELI NA INTERNET: Gugl planira da emituje TELEVIZIJSKI PROGRAM!

Prva sezona serije Legion naišla je na odličan prijem publike i kritike. Prema listama brojnih relevantnih medija, među kojima su Vanity Fair, Mashable, Nerdist, IndieWire i CinemaBlend, spada u najbolje serije u 2017. godini. Kritičari su je nazivali hrabrom, inteligentnom, sjajno napisanom i vizuelno upečatljivom.

Fox Networks Group (FNG) je glavna operativna jedinica 21th Century Fox-a (NASDAQ: FOXA). FNG se sastoji od Fox Television Group gde su Fox Broadcasting Company i 20th Century Fox Television; Fox Sports Media Group; Fox Cable Networks gde su FX Networks i National Geographic Partners; i Fox Networks Group za Evropu, Aziju i Južnu Ameriku. Zajedno ove jedinice proizvode, programiraju i distribuiraju najpopularniji zabavni, sportski i dokumentarni program.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd