Skip to main content
Džulija Roberts

Džulija Roberts dobila ponudu koja se ne odbija! Glumiće suprugu našeg biznismena?

Foto: Profimedia
Izgleda neće samo njen suprug biti zauzet.

Čim se Džulija Roberts pojavila u Srbiji, počele su spekulacije da li će poznata glumica dogovoriti neki posao u našoj zemlji. Producent Simon De Karić priznaje da je već jedna uloga za nju spremna, a želju da se ona pojavi u nekom ostvarenju izrazio je niko drugi do Bogoljub Karić.

BIK KOJI MIRIŠE CVEĆE: Aleksandar Radojičić će pozajmiti glas Ferdinandu

- Bogoljub je želeo da razgovara sa njom i da joj ponudi ulogu u filmu „Dinastija Karić”. Ukoliko ona ne bude mogla da dođe u Crnu Goru, on će doputovati u Srbiju da razgovaraju o tome - kaže Simon, i dodaje:

HAKERSKI NAPAD NA HBO: Posle krađe, scenario za novu epizodu "Igre prestola" pušten na internet!

- Planirao je da joj ponudi ulogu svoje supruge Milanke Karić, mada je u igri još jedna uloga, a to je Marijane Karić, Zoranove supruge. Nju smo uvek zvali Džulija zbog tršave crvenkaste kose. Bogoljub je svakako odvojio budžet za snimanje filma u kojem će igrati kako domaći tako i strani glumci - ističe producent.

Džulija Roberts
Foto: Profimedia

Producent Simon de Karić nam otkriva da je uputio Džuliji poziv da mu se pridruži u Crnoj Gori.

- Ja sa suprugom putujem u Porto Montenegro, a ona bi trebalo da dođe u naredna dva dana. Rekao sam joj da je to jako lepo mesto i da bi prijalo njoj i deci. Nažalost, njen suprug ne bi mogao da dođe jer mora da radi u Beogradu, ali ga svakako ne viđa jer je po 15 sati na snimanju. Još uvek nije prelomila, ali se nadam da hoće.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd