fbpx
Skip to main content
Spajdermen

FANOVI SU POLUDELI! Ako ne dođe do dogovora, Spajdermen neće biti deo Marvelovog univerzuma (VIDEO)

Foto: Profimedia
Mnogo para je u igri.

Nakon što Soni nije uspeo da izgradi sopstveni Spajdermen univerzum franšizom "Neverovatni Spajdermen" (2012), sklopili su ugovor sa Marvel studijem, što je omogućilo Spajdermenu da postane deo velike, popularne franšize Marvelovog univerzuma.

NAJPOZNATIJI SAJT ZA FILMOVE ODLUČIO: Ovo je najjači filmski trenutak u poslednjih 21 godinu (VIDEO)

NAJPOZNATIJI SAJT ZA FILMOVE ODLUČIO: Ovo je najjači filmski trenutak u poslednjih 21 godinu (VIDEO)

Tom Holand je debitovao kao Spajdermen u filmu "Kapetan Amerika: Građanski Rat" i reprizirao ulogu još četiri puta, uključujući i dva uspešna samostalna filma. Ovogodišnji film "Spajdermen: Daleko od kuće" je stekao pohvale i kritike i publike i postao Sonijev film sa najvećom zaradom i delovalo je kao da će plodonosna saradnja između Sonija i Marvel studija trajati dugo, piše Strip blog.

Kako prenosi Variety, između Sonija i Diznija je došlo do prepreke u pregovorima oko budućeg finansiranja nadolazećih Spajdermen filmova. Ako dogovor ne bude postignut, to će značiti da Spajdermen više neće biti deo velike MCU franšize.

Spor proizilazi iz Diznijevog zahteva da se budući filmovi o Spajdermenu finansiraju na bazi 50/50, dok iz Sonija predlažu da se aranžman zadrži pod trenutnim uslovima koji predviđaju da Marvel studio prima pet odsto bruto zarade i svih prihoda trgovačkog prometa.

Dizni uopšte nije bio zainteresovan da nastavi pregovore pod trenutnim uslovima. Bilo je diskusija da se, ukoliko bi se prihvatio Diznijev predlog, njihova saradnja proširi i na druge filmove i Spajdermenovog univerzuma. Izvor koji je za Variety dostavio ove informacije tvrdi da dogovor još može da bude postignut, ali da trenutno nema pregovora. Izvori kažu da iz Sonija tvrde da će im biti sasvim dobro bez Marvel studija i Kevina Fejga kao glavnog producenta koji je najzaslužniji za uspeh celokupne MCU franšize.

Kreativni temelji su postavljeni i očekuje se da će Tom Holand nastaviti da reprizira ulogu Spajdermena, te i da će se Džon Vots, reditelj prethodna dva filma o Spajdermenu vratiti za nastavak.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd