fbpx
Skip to main content
George.R.Marin

FANOVI U EKSTAZI: Nije kraj "Igre prestola", najpopularnija serija na svetu dobija NASTAVAK

Foto: Profimedia
Iako je najavljeno da će poslednja sezona popularne serije " Game of Thrones" biti emitovana 2018. godine, televizijska mreža HBO saopštila je da ne namerava da prestane sa proizvodnjom serije.

Najavili su spin-off seriju koja će istražiti "drugo vremensko razdoblje velikog i bogatog univerzuma koji je stvorio Džordž R. R. Martin". 

Već mesecima pregovaraju s Martinom, autorom romana prema kojem je snimljena serija"Game of Thrones", o nastavku serije kada se drama završi.

AU ŠTA NAS ČEKA: Pogledajte prvi tizer za novu sezonu serije "Igra prestola"! (VIDEO)

 

A post shared by Ali (@gxz34ali) on

Serija "Game of Thrones" osvojila je nagradu Emi za najbolju dramsku seriju u poslednje dve godine te je daleko najpopularnija HBO-ova serija. Stoga ova odluka televizijske mreže HBO nije iznenađujuća.

Scenaristi Maks Borenštajn, Džejn Goldman, Brajan Helgeland i Karli Rej traže ideje za novu seriju i rade na novim scenarijima. Oni istražuju određeni period u univerzumu "Pesme Leda i Vatre" koji bi gledaocima bio dovoljno zanimljiv, a televizijskoj mreži HBO isplativ.

Na scenariju radi i sam Džordž R.R. Martin, a dugogodišnji izvršni producenti Den Vajs i Dejvid Beniof neće biti aktivno uključeni u rad na novim serijama. 

HBO nije precizirao kojim će se razdobljima nove serije baviti te kada će nove serije biti emitovane. Najranija sezona serije mogla bi da stigne 2019. godine.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd