fbpx
Skip to main content
Robert de Niro

FINANSIJSKI GA UBI KORONA! Deniro u problemu - zaradiće samo 7, 5 miliona dolara!

Foto: Profimedia
I to u najboljem slučaju.

Finansijska situacija Roberta Denira pogoršala se pod uticajem pandemije koronavirusa. Slavni glumac (76) trenutno je usred brakorazvodne parnice sa 11 godina mlađom Grejs Hajtauer, s kojom se 2018. razišao posle 21 godine provedene zajedno.

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA MIRKE I VUJADINA! Znali se CEO ŽIVOT, a prvi put se poljubili PORED KONTEJNERA!

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA MIRKE I VUJADINA! Znali se CEO ŽIVOT, a prvi put se poljubili PORED KONTEJNERA!

Ona je sudskim putem zatražila da joj se mesečni limit kreditne kartice American Express vrati s 50.000 dolara na 100.000 dolara. Ali Denirova finansijska situacija se pogoršala, zbog čega je limit smanjen.

Robert De Niro
Foto: Profimedia

Osim smanjenjem limita, Deniro je bivšu ženu razljutio i time što je njoj i deci, osmogodišnjoj Helen i 21-godišnjem Eliotu, zabranio pristup svom njujorškom domu.

Denirova advokatica rekla je da su mu prihodi pali zbog zatvaranja lanca restorana Nobu i hotela Grinič, u kojima je suvlasnik. Kako prenosi Page Six, Nobu je u aprilu zabeležio gubitak od tri miliona dolara, a u junu 1,87 miliona dolara. Deniro je morao da plati investitorima pola miliona dolara, koje je pozajmio od poslovnih partnera jer "nije imao novca".

Ove bi godine u najboljem slučaju mogao da zaradi 7,5 miliona. Realniji iznos je 2,5 miliona u 2020. i 2021.

 

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

 

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd