fbpx
Skip to main content
Kortni Lav

FRONTALNI NAPAD! Udovica Kurta Kobejna napala bivše članove Nirvane - bogate se na NAŠ RAČUN!

Foto: Youtube printscreen/Jimmy Kimmel live
Ona ne prestaje.

Kortni Lav je krenula u onlajn ofanzivu. Ona je naa Instagramu iznela niz ozbiljnih optužbi na račun Dejva Grola i Trenta Reznora.

Svađa sa Grolom je očekivana i nastavak je njenog dugogodišnjeg natezanja oko tantijema grupe "Nirvana", jer Kobejn je u trenutku smrti bio u braku sa Kortni.

UKRADENA NAJVREDNIJA STVAR U SEVERININOM DOMU - Tiče se njenog SINA?! Vrednost premašuje VIŠE HILJADA EVRA

UKRADENA NAJVREDNIJA STVAR U SEVERININOM DOMU - Tiče se njenog SINA?! Vrednost premašuje VIŠE HILJADA EVRA

"Dosta mi je sr*nja ovih klovnova koji me pretvaraju u žrtveno jagnje jer dišem, zbog smrti mog muža, moje preterane seksualnosti, jer sam zavisnica i žena, i to traje već 27 godina. Tri meseca pre nego što sam napustila L.A. potpisala sam dokument koji Dejvu Grolu i Kristu Novoseliću prepušta novac mojih potomaka. Bila sam jako slomljena. Toliko me iscrpeo da sam jednostavno j**eno potpisala. Ali to je laž. Odpotpisujem to, jer to je besmislica. Haos i bes zbog Kurtove smrti su usmereni na mene, odbijaju se od Dejva dok se on obogatio i nastavlja se bogatiti na Kurtovom bogatstvu i dobroj volji. 27! Godina! Dosta mi je."

Kortni Lav
Kortni Lav
Foto: Youtube printscreen/Good morning America

Ovo je u stvari poznato od ranije, ali optužbe na račun Trenta Reznora, frontmena poznate grupe "Nine Inch Nails", daleko su ozbiljnije. Lav tvrdi da je prisustvovala seksualnom zlostavljanju dece dok su NIN i njena tadašnja grupa "Hole" zajedno bili na turneji.

"Što se Reznora tiče, on je talentovan, ali i ljigavac. Nikad nisam videla toliko sistemskog zlostavljanja djece, neke devojčice su imale samo 12 godina, a zlostavljali su ih on i članovi njegove ekipe. Ja i ostale članice grupe "Hole" bile smo svedokinje", napisala je i dodala da to radi kako bi spasila druge žene koje bi mogli da iskoriste.

Ni Reznor ni Grol nisu odgovorili na optužbe, a Love je objavu kasnije obrisala i izvinila se. 

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
29 Beograd