fbpx
Skip to main content
Lovefest

Kakva noć! Vrhunska produkcija Lovefesta i odličan Ilario Alicante

Foto: Promo
Nadmašio očekivanja publike!

Prvi ovogodišnji Lovefest Fire, na kome je 2. marta nastupio dugo očekivani italijanski di-džej Ilario Alicante, premašio je sva očekivanja publike, a prema brojnim komentarima posetioce je posebno oduševila veoma kompleksna i do sada neprikazana produkcija, koja je posebno za ovaj događaj kreirana u saradnji sa kompanijama Skymusic i čuvenim portugalskim VJ studijom DubLab. 

Ilario Alicante se po treći put predstavio Lovefest publici, a svoj dolazak u prestonicu iskoristio je i da poseti večiti derbi na stadionu Rajko Mitić. U beogradskom Hangaru držao je publiku na nogama sve do jutra i prema njegovim rečima, kao i uvek nastup pred Lovefest publikom bio je poseban. 

Lovefest Fire
Lovefest Fire
Foto: Instagram prinscreen

Na svom Instagram profilu Alicante je podelio delić atmosfere sa fanovima i napisao “Beograd, Srbija! Naježio sam se! Dugo sam iščekivao ovaj nastup. Hvala vam za energiju, vibracije i ljubav. Ovo je bila noć za pamćenje. Volim vas!”, a video je pogledalo više od 30.000 ljudi iz celog sveta. 

Osim Ilarija, u Hangaru su nastupili i Dana Ruh, kao i di-džej Mene.

Lovefest Fire
Lovefest Fire
Foto: Promo

Sledeći Lovefest Fire već 16. marta

Lovefest je izgleda nezaustavljiv ove godine, pa će tako sledeći Fire u Beogradu biti održan već 16. marta u Hangaru Luke Beograd. Na njemu će nastupiti nemački di-džejevi Dixon i Gerd Janson, a domaća podrška biće Kristijan Molnar i Nikola Vemić. Ulaznice za Lovefest Fire mogu se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naručiti putem sajta lovefest.rs. Cena karte je 1.200 dinara, dok je cena VIP karte 2.200 dinara i svi posetioci mogu iskoristiti akciju 3+1, koja je u toku. 

 

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd