fbpx
Skip to main content
Hari Mata Hari

Koncerti Hari Mata Harija sa SPECIJALNIM GOSTIMA!

Foto: Promo
Pored starih hitova Hari će promovisati i nove pesme.

Jedna od najvećih zvezda regiona, Hari Mata Hari, održaće koncerte u Novom Sadu i Beogradu. Hari će se predstaviti publici u Novom Sadu 13. aprila u Spensu, a u Beogradu 14. aprila u Sava Centru.

SVI IH RADO SLUŠATE: Obožavate OVE PESME, a pojma nemate o čemu one govore (VIDEO)

Hari Mata Hari
Hari Mata Hari
Foto: Promo

Specijalni gosti na koncertu u Novom Sadu su Darija Vračević superfinalista "Pinkovih zvezdica" i Zijo Valentino pevač, gitarista i autor velikog broja hitova grupe "Valentino".

Snima se film o legendarnom Alu Kaponeu, objavljena prva fotografija (FOTO)

Na beogradskom koncertu dan kasnije, pridružiće im se Jelena Tomašević sa kojom je Hari snimio duetsku pesmu "Nema ljubavi".

Publika će moći da uživa u pesmama koje su obeležile više od 30 godina duge karijere.

Pesme " Kad dođe oktobar", "Sedamnaest ti je godina", "Svi moji drumovi", "Volio bi da te ne volim", "Što je bilo ,bilo je", "Strah me da te volim", "Otkud`ti ko sudbina", "Prsten i zlatni lanac", "Ja ne pijem ", "Znam priču o sreći" su hitovi koji su obeležili jugoslovensku scenu.

Saznajte kako je latinska himna "Ut queant laxis" postala osnov za imenovanje muzičkih nota!

Koncerti će biti prilika da pored starih hitova Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma "Ćilim" sa kojeg su se izdvojili hitovi - Staromodan tip, Ćilim i duetska pesma "Još me plašiš" koju je otpevao sa Elenom Risteskom.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd