fbpx
Skip to main content
Džud Lou, Kameron Dijaz

LEPA PRIČA, ALI... Zbog ovog filma, policija je morala da izdaje upozorenja! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/TheHoliday
Klasik sedme umetnosti.

Film "The Holiday" pre 14 godina bio je veliki hit, ali je kasnije ostavio toliko traga u društvenom životu, da je čak i policija morala da reaguje.

Film "The Holiday" napravljen je baš za glumce Kejt Vinslet, Kameron Dijaz, Džuda Loua i Džeka Bleka, a scenaristkinja i rediteljka Nensi Mejers uspela je u svojoj nameri da uz takvu priču i takve zvezde napravi veliki hit.

METALIKA PONOVO U STUDIJU - KONAČNO: "Shvatili smo da imamo priliku da uradimo najbolji album"

METALIKA PONOVO U STUDIJU - KONAČNO: "Shvatili smo da imamo priliku da uradimo najbolji album"

Ova romantična komedija postala je deo uobičajenog filmskog repertoara za Božić, a prati dve žene koje pred praznike odluče da pobegnu iz svog doma. Njih dve se pronađu preko internet stranice koja pruža korisnicima mogućnost da bilo gde u  svetu, na nekoliko dana zamene svoje domove.

Iris, koju igra Kejt Vinslet, živi u Londonu, a Amanda, koju tumači Kameron Dijaz, ima kuću u Los Anđelesu. Obe pate zbog propalih veza i dogovore se preko interneta da će zameniti svoje domove na dve nedelje. Uverene su kako će samovati u kući one druge, ali ubrzo se pokaže da će imati zanimljivo društvo.

U filmu se pojavljuju i Džud Lou, koji tumači Irisinog privlačnog brata, kao i Džek Blek, koji je odigrao Amandinog kolegu Majlsa. Zanimljivo je da je Nensi Mejers, koja je poznata po dobrim komedijama, napisala scenario za ovu komediju tako što je odmah zacrtala da će uloge odigrati Kejt, Kameron, Džud i Džek, a to je i ostvarila.

SADA I ZVANIČNO: Džoni Dep je zamenjen - saopšteno ime novog glumca u serijalu

SADA I ZVANIČNO: Džoni Dep je zamenjen - saopšteno ime novog glumca u serijalu

Ulogu bivšeg Irisinog partnera odglumio je Rufus Sevel, koji je i u stvarnom životu bio u vezi sa Vinsletovom. Kako su pisali američki mediji, imali su kratku, tromesečnu avanturu sredinom 90-ih.

Posebno za film je sagrađen enterijer Amandine kuće i u njega je uloženo milion dolara. Irisin dom mala je koliba vredna oko dva miliona dolara zbog divne lokacije na kojoj se nalazi u Velikoj Britaniji.

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-4 Beograd