fbpx
Skip to main content
gunsnroses

Moglo se završiti tragično! Frontmenu legendarnog benda pozlilo pred nastup!

Foto: Instagram prinscreen/gunsnroses
Uspeo je da održi koncert.

Frontmen legendarnog benda Gans end rouzis pre nastupa je povraćao čak pet sati iz razloga koji nisu poznati. Uprkos dehidrataciji, izašao je na binu, pevao dva sata, ali je koncert morao da bude prekinut. 

CEO SVET JE VOLI, SAD JE I ZAŠTIĆENA: Rege muzika na UNESKOVOJ listi kulturnog blaga

Film koji je uzburkao Holivud stiže na deseti Merlinkin festival

- Aksl je izveo je**no čudo, to još nisam video u 40 godina svoje karijere - izjavio je basista Daf Mekegan. Veliku podršku davao mu je i njegov gitarista Sleš, na kojeg se oslanjao tokom celog koncerta, prenose mediji. 

- Iako su obožavaoci bili zahvalni na tome što je pokušao da "izgura" ceo koncert, doktori su s razlogom zabrinuti. Moglo se završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega - pišu američki mediji. 

Poslednji kadrovi Nebojše Glogovca: Mladi glumac iz "Južnog vetra" opisao kako su izgledali ti trenuci

Devedesetih je Aksl bio poznat po neobičnom scenskom ponašanju na bini. Pre 12 godina je razljutio obožavaoce u Njukastlu kad je rekao da je gladan, naručio sebi celo jagnje, a koncert je kasnio dok on nije jeo. Mnogi su komentarisali kako to nisu i nikada više neće biti pravi "Gansi", ali kad se pre dve godine u bend vratio Sleš, postali su profesionalniji i počeli ozbiljnije da shvataju svoje nastupe. 

Emir Kusturica: Voleo bih da snimim film o Jasenovcu, a ovako komentariše rijalitije

Zabrinuti fanovi sumnjali su kako se Aksl neće tako brzo oporaviti, ali bend je obećao još više koncerata. I ovom prilikom posetioci su komentarisali pevačev plastični izgled.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
20 Beograd