fbpx
Skip to main content
Šon Koneri

"MRZEO SAM DŽEJMSA BONDA!": Slavni glumci otkrili zbog kojih uloga su požalili (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/ PonAdidas
Dobra plata, pa čovek svašta proguta.

Neke glumce proslavila je jedna ključna uloga, dok su neki morali kroz nekoliko raznih filmova da dođu do planetarne slave. 

Ipak, i jedni i drugi zbog nekih uloga su požalili iz raznih razloga. Bazfid je napravio popis izjava slavnih glumaca na tu temu, a ovo su neke od njih. 

Dok su u seriji glumili bračni par, privatno su se razvodili, lepotica iz "Varljivog leta" danas izgleda totalno drugačije i više se ne bavi glumom!

Dok su u seriji glumili bračni par, privatno su se razvodili, lepotica iz "Varljivog leta" danas izgleda totalno drugačije i više se ne bavi glumom!

1. Džon Bojega rekao je da iz Diznija nisu znali što da urade sa njegovim likom Finom i drugim likovima koje su tumačili glumci crne boje kože. "Nemojte uvesti lik crnca, prikazivati njegovu ulogu u filmu bitnijom nego što jeste i zatim ga ostaviti po strani. To jednostavno nije dobro", rekao je Bojega.

2. Megan Foks je dobila otkaz u franšizi "Transformersa" jer je javno rekla da je noćna mora raditi s režiserom Majklom Bejem. "On je kao Napoleon i želi da stvori tu neku reputaciju zloglasnog ludaka. Nakon što sam ga jednom pitala na snimanju s kim treba da razgovaram i koga da gledam, rekao mi je da samo budem zgodna", objasnila je Foksova. 

3. Hale Beri nije se sviđala radnja filma "Žena mačka" jer je cilj njenog lika bio da zaustavi zlog mogula kozmetičke industrije umesto da spasi svet, kao što muški superheroji obično rade. "Zašto Žena mačka ne može da spasava svet kao Betmen i Supermen? Zašto ona samo spasava žene od kreme za lice od kojih im popuca koža? Ali ja sam samo bila plaćena glumica, a ne režiser. Nisam mogla baš puno da utičem na to", rekla je Hale. 

4. Harison Ford je godinama hteo da lik Hana Soloa umre. "Tražio sam to 30 godina, ne zato što mi je bilo dosta ili zato što mi je dosadio već sam smatrao da bi drugi likovi dobili na težini tim činom. Mislim da je najbolje za lika da se žrtvuje za višu svrhu i ideale", rekao je jednom prilikom. 

5. Robert Patinson mrzeo bi "Sumrak sagu" da nije u njoj glumio Edvarda Kulena. "Što sam više čitao scenario, sve sam više mrzeo tog lika", objasnio je. 

7. Džejmi Dornan se osećao nelagodno u ulozi Kristijana Greja u 50 nijansi sive. "Osećao sam se nekako jako daleko od sebe i borio sam se s tim", tvrdi Dornan. 

8. Šonu Koneriju Džejms Bond je išao na živce. "Uvek sam mrzeo tog prokletog Džejmsa Bonda", rekao je jednom prilikom glumac koji je tog lika otelotvorio u sedam filmova.  

Šon Koneri
Šon Koneri
Foto: Youtube printscreen/Nicki Swift

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd