Skip to main content
Masimo Savić

Na probama MAC-a u Areni sa Masimom, Sergejem Ćetkovićem i Tonijem Cetinskim

Foto: Youtube printscreen/MAC - Music Awards Ceremony
Pripreme za spektakl u toku!

U toku su poslednje pripreme u Štark Areni za MAC 29. januara. Skymusic tim već skoro dve nedelje vredno radi u areni na pripremi spektakla, a u finišu priprema trenutno su u toku i probe izvođača.

Masimo Savić ranije je najavio da za MAC priprema premijeru svoje nove balade, a sada je otkrio i više detalja:

- Izvešću pesmu ‘Nisam spreman’, pesmu za koju smo nedavno snimili spot, i tu pesmu je napisao Sergej Ćetkovic za moj novi album - rekao je Masimo i dodao:

- Izvodiću samo uz klavir, samo moj pijanist i ja, onako, da odmorimo, jer uvek kad su ovakve manifestacije, čini mi se da je uvek dobrodošao trenutak da publika malo udahne, da ne bude sve napucano do kraja, tako da, radi se o jednoj divnoj baladi.

NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE NA MAC SPEKTAKLU 29. JANUARA

Masimo Savić i Sergej Ćetković sreli su se u holu Štark Arene između proba i razmenili srdačan prijateljski zagrljaj.

Toni Cetinski pohvalio je organizaciju MAC-a, i rekao da je najveći razlog njegovog dolaska publika, ali i ovakav produkcijski izazov koji se retko viđa na našim prostorima:

- Kako sve ovo izgleda, mislim da će se izvođači od sledeće godine boriti da dođu na ovu nagradu - rekao je Cetinski tokom probe u Štark Areni.

Specijalno osmišljene i režirane nastupe na MAC-u imaće i Jelena Rozga, Nataša Bekvalac, Marija Šerifović, Karolina Gočeva, Bajaga, Van Gog, Petar Grašo, Stjepan Hauser i mnoge druge regionalne muzičke zvezde.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd