fbpx
Skip to main content
Žoakin Finiks ao Džoker

NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE: Novi Džoker je mračan i neće biti za maloletne! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Warner Bros. Pictures
Poreklo njegovog ludila.

Novi film o jednom od najpopularnijih negativaca trebalo bi da nosi oznaku "R", što za tržište Severne Amerike znači da je namenjen za publiku stariju od 17 godina. Detalj je otkrio redatelj Tod Filips na svom Instagramu uz objavu nove slike Jokera, kojeg će ovekovečiti Žoakin Feniks. 

GLUMAC BATA ŽIVOJINOVIĆ DOBIO ULICU U BEOGRADU - evo šta je njegov SIN rekao na to

GLUMAC BATA ŽIVOJINOVIĆ DOBIO ULICU U BEOGRADU - evo šta je njegov SIN rekao na to

Joker u bioskope stiže 4. oktobra i izgleda kako bi u filmu mogla da bude prikazana sva ludost jednog od najvećih Betmanovih neprijatelja. Iako je teško očekivati da će bilo ko nadmašiti Hita Ledžera i njegovu ulogu u "Vitezu Tame", same reči režisera Filipsa, da je radio film bez ikakvih ograničenja mogle bi da znače da nas očekuje prava poslastica. Filmovi o superherojima često ciljaju na širu publiku, pa i onu mlađu, ali Dedpul i Logan, koji su dobili istu oznaku, ostvarili su sjajne rezultate.

Iako MPAA još nije službeno ocenio film, čini se da je Filips poprilično uveren kako će se to dogoditi: "Nosiće oznaku R. Dobio sam puno pitanja u vezi s tim. Pretpostavio sam da ljudi već znaju", napisao je uz komentar objave nove slike iz filma. 

Na slici vidimo Feniksa kako nanosi šminku za ulogu Džokera.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd