fbpx
Skip to main content
Bob Dilan

Nakon dugog izostanka iz javnosti Bob Dilan gostovao u emisiji - NIJE PROGOVORIO NI REČ! (VIDEO)

Foto: Profimedia
A onda je iznenada nestao!

Američki kantautor Bob Dilan pojavio se u emisiji Džimija Felona da bi promovisao svoju liniju viskija, ali pritom nije progovorio ni reč.

LOŠIN FAN SE OBOGATIO NA NJEGOV RAČUN: Frontmen Plavog orkestra ispričao kako se to desilo, plus SKANDAL!

Premda se nije pojavio uživo u Felonovom šou emitovom na Dan zahvalnosti, slavni pevač se poznatom voditelju pridružio u unapred snimljenom spotu u kojem par gleda privatno izvođenje njujorškog "Big Apple Circus"-a ispijajući pritom u tišini Dilanov viski "Heaven's Door". 

Bob Dilan
Foto: Profimedia

U, kako pišu američki mediji, jednom od najneobičnijih dosad snimljenih reklama za viski, čuje se muzika Erika Satija, a članovi Big Apple Circus-a pred njima izvode svakojake vratolomije. 

SCENARIO JE GOTOV! Najbolja britanska serija uskoro na filmskom platnu!

Nakon završnog aplauza Felon shvata da je Dilan nestao. "A gde je Bob?", u neverici pita izvođače, na šta mu voditeljka grupe odgovara da "tamo nije ni bilo nikoga". 

Ali na stolu je ostala poluprazna čaša s viskijem. "Šta li je u tom viskiju? Jesam li ja to sanjao?", pita voditelj. 

Evo kako izgleda kada ulicom prošetaju slike Pikasa, Van Goga i Da Vinčija! (VIDEO)

Dilan je krajem maja pokrenuo sopstvenu liniju viskija koju je nazvao "Heaven’s Door", a čine je tri vrste tog pića - straight rye, straight bourbon i "double-barreled". Liniju je pokrenuo s poznatim proizvođačem "Angels’s Envy" burbona i velikim obožavateljem Markom Bušalom. 

Standardna linija "Heaven’s Doora" prodaje se za 50 do 80 dolara po boci, a prva specijalna Bootleg Series edicija koja dogodine ‘puni’ 25 godina (reč je o 25 godina odležanom viskiju), košta 300 dolara.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd