Skip to main content
Džordž R.R. Martin

Ne želi da ide u Hrvatsku! Džordž R.R. Martin otkrio detalje o šestom delu Igre prestola!

Foto: Youtube Printscreen/Dolores Serena
Autor epskog serijala i dalje piše.

Džordž R.R. Martin, autor "Igre prestola", još uvek piše šesti nastavak svoje epske priče, iako je istoimena  serija odavno nadmašila zaplet njegovih knjiga.

ON će zameniti Denija Bojla: Evo ko će režirati novi film o Džejms Bondu

Džordž R.R. Martin
Džordž R.R. Martin
Foto: Profimedia

- Radim na "Vetrovima zime" i voleo bih da sam tu knjigu završio pre četiri godine, ali ja sam spor pisac, a knjiga je vrlo kompleksna. Uz to, postoji mnogo stvari koje skreću moju pažnju - rekao je on.

RUSKI PIJANISTA VADIM RUDENKO NA 50. BEMUS-u! Nakon 15 godina ponovo se predstavlja našoj publici!

Jedna od tih distrakcija bila je i Martinov prikvel "Vatra i krv", knjiga koja se bavi radnjom pre one u "Igri prestola". Ovo delo iz štampe izlazi 20. novembra, iako je prvobitni plan bio da knjiga bude gotova tek nakon što se svi nastavci "Igre prestola" objave. "Vatra i krv" baviće se istorijom kuće Targarijen i obuhvataće radnju koja se odigrala 300 godina pre Neda, Deneris, Džona, Sersei...

Ovo su najbolji domaći filmovi 20. veka! Ukoliko ih niste gledali imate domaći zadatak! (VIDEO)

Dok i dalje nema najave kada će sledeća knjiga izaći, poslednja sezona serije "Igra prestola" se upravo snima. Martin je otkrio da po prvi put neće otići na setove.

- Odlazak na setove je uvek zabavan, ali ja tamo nemam šta da radim. Bolje onda da ne idem u Hrvatsku, Španiju ili Irsku i ostanem kod kuće. Imam još dve knjige da napišem - rekao je on, aludirajući na to da "Vetrovi zime" treba da budu pretposlednja, a "San o proleću" završna knjiga serijala "Pesme vatre i leda".

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
16 Beograd