fbpx
Skip to main content
klinički-centar-niš

Nišville organizuje humanitarnu predstavu za najmlađe pacijente kliničkog centra

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Ovo je humanitarna akcija, koju Ni[ville Festival organizuje i poklanja najmlađim pacijentima UKC Niš, a ujedno i najava ovogodišnjeg festivala koji počinje 06.08.2021

Obaveštavamo Vas da će večeras (sreda, 04. avgust) od 19:00 sati u dvorištu Univerzitetskog Kliničkog Centra Niš - ispred dečije hiruške i interne klinike biti održana HUMANITARNA PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE PACIJENTE  KLINIČOG CENTRA.

Holandski umetnici, članovi  ZID TEATRA iz Amsterdama izvešće deo svoje predstave „NAŠA ODISEJA“ ( u trajanju od 30 minuta).

Ovo je humanitarna akcija, koju Ni[ville Festival organizuje i poklanja najmlađim pacijentima UKC Niš, a ujedno i najava ovogodišnjeg festivala koji počinje 06.08.2021 pozorišnim delom festivala, nastavlja se filmskim programom, Striporamom, programom "Prijatelji Šabanu" na River stage-u, uz veliko finale od 12. do 15. avgusta kad će biti održan glavni muuzički program festivala, kao i muzički programi na još 4 bine.

Uvertira u muzičke programe počinje sutra (četvrtak, 5 avgust) od 20:00 na bini ispred Nišville jazz Muzeja, a taj program će bez prekida trajati do 15. avgusta.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd