fbpx
Skip to main content
Serija Black Mirror

NOVA ERA TV-a JE POČELA! Serija "Black Mirror" nudi gledoacima mogućnost da sami menjaju tok priče!

Foto: Youtube printscreen/GameSpot Universe Trailers
Sledeći korak u razvoju.

Popularna serija "Black mirror", koja se često bavi odnosom savremenog čoveka i novih tehnologija, sada ih koristi na sasvim nov način. Za svoju petu sezonu, produkcija Netflix pustiće samo jednu epizodu serije, pod nazivom "Bandersnatch", a gledaoci će imati mogućnost da odlučuju šta će se u njoj sledeće desiti.  

Počinje sa pitanjem koju vrstu žitarica treba da pojede tinejdžer Stefan, majstor za pravljenje video igara? Vrlo brzo, izbori postaju sve komplikovaniji i izazivaju veće posledice. Da li će Stefan raditi u kompaniji za pravljenje video igara, da li da se poveri psihijatru o svom odnosu sa majkom, da li da uzme lekove?  

Gledaoci ne odlučuju samo ko će umreti ili živeti u seriji, ide se i korak dalje. Ukoliko im se cela ideja svidi, Netflix će dobiti jak signal da je publika željna ovakve vrste interaktivne zabave u okviru gledanja filmova i serija, a time će verovatno početi i nova era u televizijskom pripovedanju.  

Štaviše, praktično je već počela, jer postoji i javni poziv producentima da ponude priče koje bi gledalac mogao sam da razvija, a u žanru horora i romantične komedije. 

Treba imati na umu da je Netflix ovo već uradio 2107. godine, sa crtanim filmom "Puss in book: trapped in an epic tale", a deca su odlično reagovala, pa je sada došao red i na odrasle. 

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd