fbpx
Skip to main content
Arnold Švarceneger

ODBIO: Evo zašto Švarcenegera nema u novom "Predatoru"

Foto: Profimedia
Oglasio se reditelj Šejn Blek.

Reditelj najnovijeg "Predatora" Šejn Blek je u intervjuu za "Digital Spy" otkrio da sasvim razume odluku Arnolda Švarcenegera da se ne pojavi u njegovom filmu.

Prošle godine, Švarci je istakao da je odbio da se pojavi u ovom nastavku i nagovestio da bi u svakom slučaju bio samo u jednoj kratkoj sceni. Blek je potvrdio da njegova uloga ne bi bila velika zbog novog smera u kojem film ide.

- Studio je želeo da osveži priču novim likovima. Nisu hteli da se ceo film zasniva na ponovnom pojavljivanju Švarcenegra. Najverovatnije bi se samo kratko pojavio na samom kraju kada je klimaks filma - istakao je reditelj i dodao da je očekivao da će ga glumac odbiti kada mu je predložio da se priključi projektu.

- Verujte mi, skroz sam ga razumeo kada mi je rekao: 'Gledaj, u pitanju je mala uloga i mislim da to zaista ne želim. Trenutno radim Terminatora sa Džimom Kameronom.' Tako da je to potpuno razumljivo. Da sam ja Švarceneger, želeo bih da budem jedna od zvezda filma ili ništa - zaključio je Blek.

Ruski režiser Nikita Mihalkov je hospitalizovan i hitno operisan!

Reditelj ipak ne isključuje mogućnost da se Švarci pojavi ponovo kao Dač ukoliko novi "Predator" dobije nastavak, jer je ideja za taj film i dalje potpuno otvorena.

Podsetite se Švarcenegera u originalnom "Predatoru":

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd