fbpx
Skip to main content
Glen Klouz

ODUŠEVILA NAS JE U FATALNOJ PRIVLAČNOSTI: Glen Klouz je do USPEHA došla preko TRNJA, a EVO i njene PRIČE!

Foto: Youtube printscreen/Foto: Youtube printscreen/
U kandžama sekte.

Ko god da je gledao film Fatalna privlačnost, jasno mu je koja je glumačka veličina Glen Klouz. Ona je jedan od onih negativaca za koje nesvesno navijamo. Pored ovog njenog ostvarenja, široj publici je poznata i po filmu Sto jedan dalmatinac. Danas je jedna od najuspešnijih i priznatih holivudskih glumica. Ipak nije sve uvek išlo uzbrdo u njenom životu. U ranoj mladosti bila je zarobljena u kandžama sekte i za to krivi svoga oca. 

Po prvi put u istoriji: Snima se SERIJA PO PESMI! (VIDEO)

FANTASTIČNO! Nova sezona serije "Vil i Grejs" uz specijalno pojavljivanje OVOG glumca iz "Prijatelja"

Njen otac Vilijam Talifero Klouz je odlučio da svoju porodicu preseli u Švajcarsku kako bi deca odrasla blizu sedišta sekte "Moral rearmanent" u koju ih je ubacio. Sedište sekte nalazilo se u selu Kauks.

Glen ima dve sestre Tinu i Džesi. Uspela je da sa 22 godine napusti ovu sektu, a evo šta kaže o tom periodu svog života.

- Svako od nas je morao da prođe kroz proces praštanja. Nije bilo lako za moje roditelje razgovarati o sekti, posebno mom ocu. Ali mislim da sam većinu svoje karijere provela pokušavajući da shvatim to ponašanje - rekla je ona i dodala da je ocu mnogo godina zamerala pa mu je napisala pismo.

Ocu je bes izrazila putem pisma.

- Bilo je oštro. Zapravo, pročitala sam ga svojoj majci i sestrama te im rekla: 'Ovo ću poslati tati' jer je bio je briljantan, ali definitivno je imao trunku narcizma - napomenula je glumica.

ZAŠTO SE IZJAŠNJAVATE KAO SRBIN? Odgovor Meše Selimovića na OVO pitanje ućutkao Zagreb!

Tajne zlatnog doba Holivuda o kojima se tek sada govori!

Sloboda je za nju bila nepozanta i nije znala kako sa njom.

- Kad sam napunila 22 godine konačno sam mogla da odem iz sekte. Ne smem da iznosim detalje, reći ću samo da nije bilo nimalo lako. Sloboda je za mene bila nešto novo, nešto s čime se u prvu ruku nisam znala nositi i bilo mi je jako teško - kaže glumica.

Stručnjak koji je izučavao radove Leonarda da Vinčija tvrdi da čuveni slikar nije radio SAM!

Kult "Moralno naoružanje" (Moral Re-Armament) je 1930. osnovao sveštenik Frenk Bakman, a tvrdio je da svet može da izbegne rat ako ljudi iskuse moralno i duhovno buđenje. Kult je većinom propao kada je Bakman umro 1961.

Glen ima inače jednu ćerku Eni Stark (30), koju je dobila sa bivšim partnerom, filmskim prodcentom Džonom Starkom. Razvela se četiri puta, a poslednji muž joj je bio Dejvid Evans Šo (67).

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd