fbpx
Skip to main content
Vesna Trivalić

OVAKVU JE NE ZNATE! Vesna Trivalić otkrila zbog čega danima PLAČE kada dođe u Srbiju!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović
Više od 10 godina sa porodicom živi u Dubaiju...

Glumica Vesna Trivalić važi za jednu od najboljih komičarki, a svoj privatni život drži daleko od javnosti. Ona više od deset godina živi u Dubaiju, a sada otkriva kako izgleda njen život u Arapskim Emiratima, sa suprugom Nenadom Pandurovićem i sinom Nikolom.

Poznata glumica otkrila je šta joj najviše nedostaje iz Srbije u koju nema prilike dođe kada god poželi.

NAKON 12 GODINA OTKRIVENO! Ovaj čovek je MUŽ naše popularne glumice Vesne Trivalić! (FOTO)

- Uh, prvo svi imamo neke mehanizme na koji način potiskujemo nešto što nam je tuga i tužni deo nas. Tako je potisnuta i tuga što mi fale kolege i to što mi nedostaje profesija. Ali to tamo gde živim ne primećujem, niti dam sebi da to izađe na površinu. Međutim, kada dođem u Beograd, onda prvih 48 sati, sve izađe. Plačemo. Ali to su divni momenti zato što se grlimo i ljubimo, toliko je lepih reči. Onda se nahranim - kaže Vesna i dodaje:

- Ništa moj život nije drugačiji tamo, od onog kog bih živela da sam ovde ostala. Mislim kao majka i supruga. Jedino što ne radim. Gledam svoje kolege, u kontaktu smo, čujemo se i dopisujemo, tako da budem deo njihovog stvralaštvog duha. Upućena sam. Nisam izgubila kontakt sa kolegama, što mi je veoma važno.

NAJVOLJENIJA SRPSKA GLUMICA u 2. sezoni "Senki" tumačiće NAJMISTERIJOZNIJU ŽENU 20. VEKA!

Vesna Trivalić
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Karijeru na sceni zamenila je onom u domu. Brojne uloge stavila je na čekanje, kako bi se posvetila porodici i odgajanju sina. Na konstataciju da bi mogla povremeno da se vrati daskama koje život znače kaže:

- Sada sam ostarila, ako se ikada vratim pozorištu valjda neću imati tremu, nije to dobro za zdravlje. Umetnost nam drži sve na pravim vrednostima, podseti nas na nešto što smo zaboravili ili nas nauči nečemu što nismo znali. Drži nam sve od duše do morala, do kodeksa, časti čovečanstva, otprilike bi tako trebalo. U meni je ostalo neko dete da živi do kraja, to nam gaje još od fakulteta - ističe Trivalićeva dok joj sijaju oči što pripisujemo tome da se vidi da je srećna.

NEPREPOZNATLJIVA! Ovako danas izgleda VESNA TRIVALIĆ: Napustila je glumu, i sada je u ULOZI... (FOTO)

- Možda imam konjuktivitis - kaže u svom maniru i dodaje:

- Šalim se. Jako mi je lepo u Beogradu.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd