Skip to main content
Zvezdara teatar

POGLEDAJTE REPERTOAR ZVEZDARA TEATRA: Prodaja ulaznica za maj počinje danas

Foto: Promo
Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstavu Osama - Kasaba u Njujorku obezbeđena četiri termina.

U predstavi koja je nastala prema tekstu Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Pešvskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. Scenograf je Vesna Popović, a kostimograf Dragica Laušević.

repertoar
repertoar
Foto: Promo

Predstava Korešpodencija slavi jubilej - pedeseto izvođenje. Predstava je nastala prema romanu Zlatno runo B. Pekića u dramatizaciji B. Mihajlovića Mihiza. Režiju i scenografiju potpisuje Gorčin Stojanović, a kostime Lana Cvijanović. Predstava je imala izuzetno uspešan festivalski život. Osvojila je preko petnaest nagrada u zemlji i inostranstvu. U predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković.

Ovog meseca ćemo ugostiti predstavu Limunacija, Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića u izvođenju Narodnog pozorišta iz Niša. Kod nas će se održati i otvaranje Festivala Internacionalnog Studentskog Teatra 10.5. sa predstavom So na rane Tee Matanović. Dok će 20.5. biti održan muzičko-poetski recital posvećen Dušku Trifunoviću pod nazivom Tajna veza.

predstava
predstava
Foto: Promo

predstava
predstava
Foto: Promo

 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd