fbpx
Skip to main content
Serija Piki blajnders

POLICIJA IM JE ZA VRATOM, ALI STVARNO: Serija "Piki Blajnders" pod istragom (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Netflix
Kršenje zakona>

Producenti serije "Piki blajnders" ("Peaky Blinders"), čija se šesta sezona trenutno snima, nalaze se pod istragom zbog sumnje da su kršili sigurnosne protokole, odnosno zato što nisu zaustavili snimanje kada su saznali da je jedan od članova tehničke ekipe pozitivan na koronavirus, objavio je britanski list "Gardijan".

PRELOMNI TRENUTAK: Novi Supermen će biti crnac

PRELOMNI TRENUTAK: Novi Supermen će biti crnac

Portparol serije rekao je kako je snimanje bilo nakratko prekinuto nakon što se saznalo da je rezultat testiranja jednog člana ekipe, koji se pokazao pozitivnim, na kraju ipak bio lažan. Međutim, članovi ekipe rekli su kako je snimanje bilo nastavljeno bez obzira na to što su producenti znali da je jedan član ekipe pozitivan.

Članovi ekipe pitaju se zašto snimanje nije zaustavljeno onog trenutka kada je došao prvi, pozitivan, nalaz na virus. Jedan član ekipe tvrdi kako su se rezultati testiranja krili od njih kao i da, nakon što je sve otkriveno, mnogi više ne žele da rade na snimanju te popularne TV serije prenosi Headliner.

Sve ove tvrdnje posebno su zabrinjavajuće ako se zna da je snimanje šeste sezone zaustavljeno u martu prošle godine, a nastavljeno u januaru ove godine kada je službeno saopšteno kako će se uspostaviti sigurnosni protokoli da bi se osiguralo snimanje serije, kao i sigurnost svih koji su u nju uključeni.

Iz sindikata Broadcasting, Entertainment, Communications and Theatre Union potvrđeno je da se ove tvrdnje istražuju a jedan od njegovih čelnika Spenser Mekdonald kazao je kako je snimanje trebalo da bude zaustavljeno istog trenutka i da čekaju odgovor producenata na navode članova ekipe.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Slaba kiša
23 Beograd