fbpx
Skip to main content
Lazar Ristovski

POPUT HOLIVUDSKOG SPEKTAKLA: Novi trejler za film "Kralj Petar Prvi" (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Zillion Film
Moćne i upečatljive scene tragičnog stradanja tokom povlačenja preko Albanije...

Scene prikazane u trejleru filma "Kralj Petra Prvi", koji je danas prikazan novinarima, ostavile su bez daha prisutne i nagovestile da će publika videti istorijski spektakl kakav se dugo čekao, dostojan umetnički i ljudski dug herojima velikih bitaka Prvog svetskog rata.

Ekipa filma "Kralj Petar Prvi", na čelu sa rediteljem Petrom Ristovskim i glavnim producentom i glumcem Lazarom Ristovskim, nijednog trenutka nije gubila iz vida značaj ovog istorijskog perioda za srpski narod, kao i ulogu koju je imao najomiljeniji srpski kralj, Petar Prvi.

STIŽE NAJVEĆI SRPSKI FILM: Pogledajte prve kadrove ostvarenja o KRALJU PETRU PRVOM! (VIDEO)

Kao što se iz trejlera može videti, moćne i upečatljive scene tragičnog stradanja tokom povlačenja preko Albanije, snažne emocije kralja Petra i njegovo saosećanje sa borcima, kao i junaštvo tokom sudbonosnih bitaka, pokazaće da je film „Kralj Petar Prvi“ najsnažnije sećanje i ukazana počast najslavnijim danima srpske vojske godinama unazad.

Film "Kralj Petar Prvi" produkciono je najveći film snimljen u Srbiji, a u njega je uloženo više od dva miliona evra. Film o podvizima srpske vojske u Prvom svetskom ratu sniman je više od šest meseci, prema motivima romana "Čarape kralja Petra".

Filmska ekipa, koju je činilo preko 100 glumaca i 7.000 statista, snimala je više od šest meseci, sa ukupno 106 snimajućih dana, od 17. marta, na mnogim autentičnim lokacijama i objektima po čitavoj Srbiji, na Staroj planini, u Knjaževcu, Valjevu, Krupnju, Soko gradu, Beogradu, Somboru, Pančevu, na Kosmaju, u Sremskim Karlovcima i na Krfu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
14 Beograd