fbpx
Skip to main content
Kirk Daglas

Posle gubitka sina, pada helikoptera i infarkta, slavni glumac pije vodku na eks - a tek mu je 100 godina!

Foto: Profimedia
Glumac Kirk Daglas proslavio je sinoć 100. rođendan u Beverli Hils hotelu u Los Anđelesu, a u salu je ušao sa bokserskim rukavicama praćen muzičkom temom iz filma "Roki".

Glumac Kirk Daglas proslavio je sinoć 100. rođendan u Beverli Hils hotelu u Los Anđelesu, a u salu je ušao sa bokserskim rukavicama praćen muzičkom temom iz filma "Roki", prenosi AP.

Kako se navodi, na privatnoj svečanosti, kojoj je prisustvovalo oko 150 prijatelja i članova porodice, Daglas je održao obećanje dato doktoru pre nekoliko godina, da će, ukoliko doživi 100 godinu, popiti čašu vodke.

Pre nego što je stigla vodka, sipana u veliku čaši za martini, Daglas je primao čestitke najmilijih i gledao inserte svojih najpoznatijih filmova, poput "Spartaka", "Žudnja za životom", "Staze slave" i mnogih drugih.

IZDAHNULA U 43. GODINI: Slavni pevač tragično ostao BEZ MAJKE (FOTO)

Na svečanosti su bili njegova supruga Ana, sa kojom je u braku 62 godine, sin Majkl Daglas sa suprugom Ketrin Zitom Džons i sedmoro unučadi, kao i prijatelji Don Rikls, Džefri Kacenberg, lični rabin i mnogi drugi.

Sin Majkl mu je poručio da svečanost nije samo zbog jubileja, već i zbog života koji živi i koji je ostvario.

"Jedna od stvari koja je po meni najneverovatnija u vezi tate jeste njegovo treće doba. Nakon svega što je postigao u karijeri i podario ovoj zemlji, i nakon svih nesreća koje je doživeo - gubitka sina, helikopterske nesreće, srčanog udara, ono što ostvaruje u trećem dobu smatram da je neverovatno", rekao je Majkl Daglas.

Odgovarajući na sinovljev govor, Daglas se upitao o kome on govori.

"On je rekao neke lepe stvari o nekome koga ne poznajem", rekao je Daglas dodajući da je Majkl Daglas izabran da organizuje proslavu jer "on ima najviše para".

Sveće na torti zapalila je njegova snaja Ketrin Zita Džons, koja je slavljeniku i otpevala pesmu "Srećan rođendan" sa gudačkim kvartetom.

Reditelj Stiven Spilberg, koji je malo kasnije došao na proslavu, kazao je da je tokom 47 godišnje karijere radio sa najboljima, ali da je jedina filmska zvezda koju je upoznao Kirk Daglas.

"Ti imaš nešto što niko drugi nema. Kada gledate Kirka kako glumi, ili radi bilo šta drugo, ne možete da skinete oči sa njega. Nije moguće da ga ne gledate", rekao je Spilberg i dodao da je on "čaroban čovek".

Kirk Daglas
Foto: Profimedia

Prva žena glumca Stiv Mekvina, glumica i igračica Nil Adams, nazvala je Daglasa "nestašnim".

"On je bio užasan kada je bio mlad, nisi mogao da sediš pored njega a da ti ne dira nogu. Kada bi Stiv napustio sobu, Kirk bi odjednom bio na meni. Ali je bio sladak", rekla je Adams.

AP navodi da je svaki sto imao naziv jednog od filmova u kojima je Kirk Daglas glumio.

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd