fbpx
Skip to main content
Nebojša Glogovac

Poslednji kadrovi Nebojše Glogovca: Mladi glumac iz "Južnog vetra" opisao kako su izgledali ti trenuci

Foto: Instagram printscreen/trojpec
Emotivno...

Mladi glumac Miloš Petrović trenutno je, zbog sjajne uloge u ostvarenju "Južni vetar", jedan od glumaca o kojem se mnogo priča.

Miloš je imao to zadovoljstvo i čast da sa legendarnim Nebojšom Glogovcem igra u pomenutom filmu, na čemu je najzahvalniji reditelju Milošu Avramoviću koji mu je dodelio ulogu negativca i čoveka koji je petnaest dana proveo sa Glogovcem.

Emir Kusturica: Voleo bih da snimim film o Jasenovcu, a ovako komentariše rijalitije

Iako film iz sata u sat obara sve rekorde gledanosti, Petrović na početku razgovora otkriva da niko od članova ekipe nije mogao da pretpostavi da će doživeti ovoliki uspeh.

- Dobro je biti deo takvog projekta. Bilo je lepo igrati, ali je bilo još lepše deliti kadrove sa velikim glumcima našeg glumišta. Koliko god da smo verovali da će to biti dobar film, niko nije mogao da pretpostavi da će biti ovakav rezultat - kaže Miloš.

TUGA U SVETU: Preminuo Stiven Hilenburg - tvorac popularnog crtaća SUNĐER BOB

Miloš, koji je kako smo već spomenuli, mnogo scena odigrao sa Nebojšom kome je ovo bio poslednji snimljen film, kaže da je nakon Glogovčeve smrti naša scena izgubila jednog od najboljih glumaca.

- Jako emotivno pitanje za mene... I ja se trudim gde god da ga pominjem. Imao sam tu sreću, zadovoljstvo i čast da sa njim provedem petnaest snimajućih dana. I da, u međuvremenu, postanemo, mogu da kažem, prijatelji. Neverovatno je to iskustvo... On je kao čovek veliki. Ljudska veličina, a tek onda glumačka veličina, što svi znamo. Imao je neverovatne uloge, neverovatna ostvarenja i mislim da je naša kinematografija i naše glumište oštećeno za nove uloge koje je mogao da odigra. Ali, definitivno, mi kao narod smo oštećeni za jednog tako dobrog i velikog čoveka - priča Petrović.

SCENARIO JE GOTOV! Najbolja britanska serija uskoro na filmskom platnu!

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd