fbpx
Skip to main content
Supermen

PRELOMNI TRENUTAK: Novi Supermen će biti crnac

Foto: Twitter printscreen/Grayson
Prvi put na filmskom platnu.

Iako za sada nije poznato ko će glumiti novog Supermena i kome će pripasti režiserska palica, zna se da će on biti crne rase. 

Scenario će napisati Ta-Nehisi Kouts, javnosti poznat po svom radu na Marvelovom svetu Vakande.

GLUPO, ALI GLEDANO: Počelo snimanje druge sezone serije koju nazivaju "NAJGOROM u istoriji"! (VIDEO)

GLUPO, ALI GLEDANO: Počelo snimanje druge sezone serije koju nazivaju "NAJGOROM u istoriji"! (VIDEO)

Iako je to prvi put da će se crni Supermen pojaviti na velikom platnu, to nije slučaj za svet DC-ja. Lik Kalvina Elisa pojavio se 2009. godine u serijalu "Final Crisis 7", kao Supermen iz alternativnog svemira, a na Zemlji je bio predsednik SAD-a. Autora tog stripa Granta Morisona za to je inspirisao Barak Obama, piše Dejli Mejl. 

Ipak, to ne znači da će takva biti i Koutsova verzija Supermena.

Što se tiče glavne uloge, zasad je bilo šuškanja da bi mogla pripasti Majklu B. Džordanu, ali on je te glasine negirao. "Laska mi što me ljudi pominju u tom kontekstu. To je svakako kompliment, ali film ću samo gledati", rekao je.

U režiserskoj trci su navodno Beri Dženkins, Rajan Kugler, Redžina King i Šaka King, ali zasad nije poznato kome će ta uloga zaista pripasti. 

Ono što je sigurno, tvrdi izvor, je da će producent biti slavni Džej Džej Abrams. "Postoji nova, snažna i potentna priča o Supermenu koju treba ispričati. Izuzetno smo srećni što će nam gospodin Kouts pomoći da je prikažemo na ekranu", rekao je Abrams.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd