fbpx
Skip to main content
MAC

Premijere MAC nastupa iz novog ugla - svakog petka na jutjubu

Foto: Live Production/Skymusic
Fanovi MAC-a već mesecima na društvenim mrežama izražavaju želju da vide pojedinačne nastupe

Spektakularna scenografija, LED ekrani koji su se sklapali i rasklapali u vazduhu, najveći laser šou ikada do sada izveden na ovim prostorima – sigurno je da svi pamtimo kako su izgledali nastupi na MAC ceremoniji. Ipak, usled kompleksnosti glamuroznog događaja u Areni, i nemogućnosti da svaki detalj zahtevne produkcije bude prikazan na malim ekranima, organizatori su rešili da fanove MAC-a obraduju YouTube premijerama nastupa, koje će doneti jedan novi doživljaj MAC-a gledaocima.

“Fanovi MAC-a već mesecima na društvenim mrežama izražavaju želju da vide pojedinačne nastupe. Svi oni detalji koje možda niste primetili sedeći na svom mestu u Areni ili gledajući prenos na malim ekranima, biće stavljeni u prvi plan kada je reč o YouTube premijerama. Biće jako zanimljivo videti tako osvežene nastupe.” – kažu u Skymusicu. 

Organizatori takođe naglašavaju da je jedna od ideja MAC YouTube premijera i ta da u vreme ograničenog kretanja, kada nam nedostaju muzika i koncerti, priušte gledaocima zabavu i opuštanje petkom uveče uz njihove omiljene izvođače. 

Premijere pojedinačnih nastupa izvođača sa MAC-a su svakog petka u 19h na YouTube kanalu MAC /Music Awards Ceremony.
Prva YouTube premijera večeras biće nastup Senide, prošlogodišnje dobitnice Golden MAC priznanja kao i priznanja za najbolju trap numeru, koja je nastupila sa pesmom “Mišići”. 

Premijera će biti emitovana u 19h na linku 

 

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd