fbpx
Skip to main content
Nišvil

Promo cena kompleta do kraja marta! Od 1.aprila u prodaji pojedinačne ulaznice za Nišvil 2018!

Foto: Promo
Karta se na ulazu poništava i umesto nje se dobija narukvica.

35. Internacionalni niški džez festival „Nišville 2018“ održaće se od 3. do 12.avgusta, a glavni festivalski program 9, 10, 11 i 12.avgusta 2018 na niškoj Tvrđavi. Rekordnih 1000 učesnika izvešće 250 programa na 20 stejdževa i scena.

Balet Hongkonga u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu

Do 31.marta aktuelna je promo cena kompleta od 2.000 dinara za 25 koncerata na glavnim binama, a od 1.aprila 2018 komplet ulaznica koštaće 2.500 dinara. Komplet ulaznica će i ove godine važiti za "Midnight Jazzdance stage", na kome će nastupiti eminentni svetski i domaći DJ-evi i producenti, kao i za većinu pratećih programa festivala.

Nišvil
Nišvil
Foto: Promo

Od nedelje, 1.aprila u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice za tribine po ceni od 1.500 dinara, kao i ulaznice za VIP tribinu - VIP kompleti po ceni od 4.000 dinara i VIP pojedinačne ulaznice koje će koštati 2.000 dinara.

Prihvatila ulogu u HIT SERIJI! Marija Bergam se nakon "Senki" sprema da ponovo oduševi Srbiju!

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na linku http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/nisville-2018-nis-niska-tvrdava-474116...

Prodajna mesta CS Eventim: http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/

Nišvil
Nišvil
Foto: Promo

KO DA IZDRŽI?! Spilberg najavio nastavak filma o Indijani Džonsu! (VIDEO)

Organizatori naglašavaju da svaka ulaznica važi za jednu osobu. Karta se na ulazu poništava i umesto nje se dobija narukvica.

Na ovogodišnjem Nišvilu između ostalih će nastupiti: Gipsy Kings, Lisa Simone, Inner Circle, Omarr Hakim, Matt Bianco i mnogi drugi.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd