fbpx
Skip to main content
Rambo Amadeus

Rambova NOVOGODIŠNJA poslanica!

Foto: Youtube printscreen/FACE HD TV
Mudre misli SMC-a.

Crnogorski kantautor poznat je po svom istančanom smislu za humor, i sa svojom publikom ima poseban odnos pa svi rado čitaju njegove objave na Fejsbuku. Status s kraja 2015. je ukratko sve ono što bi vam poželeo prvi komšija ili najbolji prijatelj. Naravno, i mi!

"Svim fanovima želim srećne civilne i verske praznike, blagdane, Novu Godinu, sa željom da u Novoj godini svi radite puno radno vrijeme i to baš ono što volite i znate, i da od toga možete normalno da živite.

NEOČEKIVANA POSLASTICA: Hladno pivo u Budvi sviralo Šobićeve "Stare novine", SVI oduševljeni! (VIDEO)

Naravno, ta situacija neće sama pasti s neba, cilj postiže samo onaj ko ga je sebi prethodno postavio. Ideja, da bi bila realizovana, mora prethodno da bude detaljno smišljena. Da bi došli do ideje, krenite od želje. Šta želite da radite? Ako ne želite da radite uopšte, onda vam ovaj savjet ne vrijedi.

Takođe vam svima želim dobro zdravlje. Pazite šta i koliko jedete, jer moja je baba govorila da zdravlje ulazi na usta, ali to znači da onda i bolest ulazi na usta, a internet je pun savjeta na tu temu, izvolte proguglajte.

Rambo Amadeus
Rambo Amadeus
Foto: Youtube printscreen/ FACE HD TV

Ujutro popijte čim otvorite oči limunadu s mlakom vodom bez šećera, ja sam tako vratio aparat za varenje u regrutsko stanje.

A da, i ovo je bitno, vodu sa česme za piće ledite u plastičnoj flaši, pa je otapajte na dnevnoj svjetlosti, jer će tako sav kamenac da se nataloži na dnu, a vi ćete piti kvalitetnu vodu s vašeg privatnog glečera! Jeftinija je i bolja od flaširane!

I pazite s kim se družite. Glup prijatelj pravi više štete nego inteligentan neprijatelj. Provjereno. Najvažnije je da imate bar dvoje za koje znate da su pametniji od vas. Ja imam, iako mi je teško da priznam.

U doba virtualne komunikacije, najbolje je da smanjite broj prijatelja na Fejsbuku, ali povećete kriterijum po kome ćete birati čije ćete postove pratiti. Vrijeme je najskuplje. Bolje da zijate u jednu tačku nego da tovarite mozak budalaštinama.

Nova godina u Beogradu
Foto: Srbija Danas

Jer zijanje u jednu tačku je meditacija. Tovarenje budalaštinama je... Mentalno trovanje.

Garderobu i sve ostale stvari mijenjajte izmedju sebe, trampa je najstariji oblik trgovine, ne treba vam ni dinara za to, a apsolutno zadovoljava drevni sakupljački refleks.

I naravno, ne zaboravite da su moji koncerti i večeri glomazne poezije zabavni i poučni istovremeno, nakon programa svi izlaze mentalno bogatiji, i emocionalno osveženiji, puni elana i ideja, pa se karta koju platite ne može tretirati kao trošak, nego kao investicija, kako u moj rad tako i vaš razvoj."

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
30 Beograd