fbpx
Skip to main content
lovefest

Recikliraj i zaradi na Lovefestu

Foto: Promo
"Prednost limenki - lagane su, nesalomive i mogu se reciklirati bezbroj puta"

Recan fondacija biće i ove godine partner trinaestom izdanju Lovefest-a, koji će se od 1. do 3. avgusta održati u Vrnjačkoj Banji. Tokom tri festivalska dana svi posetioci imaće priliku da učestvuju u brojnim aktivacijama koje je Recan pripremio.

LOVEFEST: Napravljena najveća bina ikada u Srbiji

LOVEFEST: Napravljena najveća bina ikada u Srbiji

Prvi put na ovogodišnjem Lovefest-u posetioci će moći da učestvuju u kreiranju Lotosa – umetničke instalacije koja nastaje od iskorišćenih limenki. Interaktivna, svetleća konstrukcija kreirana je zahvaljujući domaćoj ideji i udurženim snagama Recan fondacije i Polimorfa. Impresivno delo, visoko dva metra i dugo pet metara, biće poseban ukras festivala i najbolji podsetnik o važnosti reciklaže.

lovefest
Foto: Promo

 Osim Lotosa, i već dobro poznata Pixelata – jedinstveni umetnički mural od iskorišćenih limenki –  doprineće reciklaži limenki, koje je u potpunosti moguće reciklirati i upotrebiti ponovo nakon samo 60 dana. Pored toga pripremljene su i brojne aktivnosti među kojima će biti rančevi za prikupljanje limenki kao i voting box. Svi koji donesu pet iskorišćenih limenki mogu dobiti pola tokena, koji je jedina zvanična valuta plaćanja na festivalu. Takođe, posetilac koji svakog dana donese najviše limenki ekskluzivno će dobiti ulaznice za Lovefest 2020. godine.

Nastup The Martinez Brothers pomeren za 3. avgust na Lovefestu: Legendarna braća prave spektakularnu završnicu sa Marcom Carolom

Nastup The Martinez Brothers pomeren za 3. avgust na Lovefestu: Legendarna braća prave spektakularnu završnicu sa Marcom Carolom

- Ove godine animiraćemo sve posetioce da ne bacaju prazne limenke, već da ih ubace u Lotos, a od cveta koji simbolizuje mudrost će kao zahvalnost "dobiti" poruku sudbine za tu noć. Verujemo da će ova zanimljiva aktivacija u okviru programa "Svaka limenka se računa" privući pažnju velikog broja posetilaca. Pored uživanja u sjajnoj muzici trudićemo se da na zanimljiv način podsetimo na sve prednosti limenki - lagane su, nesalomive i mogu se reciklirati bezbroj puta - Nemanja Komatović, Recan fondacija.

Lovefest
Foto: Promo

Recan fondacija već godinama je posvećena promociji reciklaže limenki i edukaciji o značaju zaštite životne sredine, a ovoga puta na inovativan i kreativan način nastavlja svoju misiju.

 

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd