fbpx
Skip to main content
Savršen kroj

"Savršen kroj" gostuje u Kanadi! (VIDEO, FOTO)

Foto: Promo
Dragan Petrović Pele i Boda Ninković pred publikom u Torontu, Vindzoru i Voterlu!

Predstava „Savršen kroj“ prema tekstu Vladimira Đurđevića, a u kojoj glavne uloge tumače Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković, imaće svoja tri izvođenja tokom decembra u Kanadi.

ČUVAJTE POSTERE! Ako imate ovaj negde na tavanu, možete da zaradite 500.000 dolara! (FOTO)

Kroz priču o slučajnom susretu dvojice po svemu naizgled različitih muškaraca, ovaj komad koji tretira pitanja morala, stanja u društvu, sistema vrednosti, odnosa muškarca prema ženi, biće izveden u Torontu, Vindzoru i Voterlu.

Savršen kroj
Savršen kroj
Foto: Promo

Publika u Voterlu biće u prilici da ovu „dvoličnu“ i pomalo komičnu farsu pogleda 8. decembra u Vilfrid Lorier teatru, zatim 9. decembra u Izabel Bader teatru u Torontu, dok će u Vndzoru predstava biti odigrana 10. decembra u Kapitol teatru.

Savršen kroj je svoje jubilarno 100. izvođenje imao u martu ove godine i tim povodom, pisac predstave Vladimir Đurđević je rekao:

“Jednog Nikoljdana mi je pozvonio telefon. Nepoznat broj. Nisam ni slutio da me zove Dragan Petrović Pele. Nisam ni slutio da je Savršen kroj moja naredna drama. Nisam ni slutio koliko ću biti nadahnut pišući za dva magična glumca. Nisam ni slutio da će, na radost publike, taj naš Kroj, biti odigran, evo stoti put, a i dalje radi savršeno. Kao neka stara Singerica. U slavu teatra.”

Savršen kroj
Savršen kroj
Foto: Promo

Više informacija o ceni i kupovini karata dostupno je na sledećem linku http://www.systementertainment.com/web/

O PREDSTAVI

Novokomponovani tajkun Marko Milun (Slobodan Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav ( Dragan Petrović), srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera „krojača iz senke“, koji „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. I kako to u životu obično biva, kad istina hoće da izađe na videlo ona to i učini, pa makar i kroz pukotinu na zadnjici pantalona. Već u prvim trenucima, ovaj „slučajni“ susret će se pretvoriti u ozbiljan nesporazum, koji preti da svakog časa eskalira i preotme i ono malo zdravog razuma od njih samih, ako su ga uopšte ikada imali…

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
16 Beograd