fbpx
Skip to main content
Skaj Vikler

SNIMIO PESMU, A NIJE REP! Skaj Vikler promenio žanr! Šta će reći fanovi kad čuju ovo (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/EXIT Festival
A Ajs i Timbe?!

Đorđe Miljenović je okrenuo potpuno novi list i sa svojim bendom ima koncertno aktivno leto.

Albumi „Amovi" i „Sam pao, sam se ubio" će biti objavljeni 29. juna, a Miljenović je rešio da u međuvremenu objavi singl „Umirem ti na rukama".

Đorđe Miljenović je rođen 10. decembra 1980. u Beogradu. Završio je srednju muzičku školu i dve godine Muzičke akademije na odseku za violu. Studije je po sopstvenim rečima napustio „užasnut činjenicom da će do kraja života svirati tuđu muziku i to pod gomilom nametnutih pravila“. 

PROMENIO ŽANR! Bane Mojićević snimio singl koji nije narodnjak... (VIDEO)

Svoju prvu grupu Jumba Department petnaestogodišnji Miljenović napravio je sa dva prijatelja sa Dorćola - po njegovim rečima, muzika je podsećala na buduće Bad Copy, sa čijim se članovima tada nije poznavao. 

Kako kaže, sa svojih petnaest godina je već „aktivno visio po studijima“. Ajs Nigrutina i Timbeta upoznao je u Domu omladine na hip-hop žurki, a u grupu Bad Copy ušao je između 1998. i 1999 – danas je to jedna od najznačajnijih regionalnih rap grupa. 

Kao Whikluh Sky bavio se i pisanjem muzike. Tako je za takmičenje Beosong 2013. za žensku grupu Sky's osmislio pesmu "Magija", a sarađivao je na isti način i sa Anom Stanić. Učestvovao je u prvoj sezoni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se emitovao na Prvoj srpskoj televiziji 2013. godine.

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd