fbpx
Skip to main content
Biković

Srbin u društvu holivudskih zvezda: Miloš Biković će igrati Nikolu Teslu!

Foto: Youtube Printscreen/PRVA
Snima se naučna fantastika oTesli.

Miloš Biković, se trenutno nalaziu u Srbiji gde promoviše novi ruski blokbaster „Led“, a naredne godine ga čeka snimanje filma o Nikoli Tesli.

MIKI MANOJLOVIĆ OTVORIO DUŠU: Voleo je HRVATICU, ali je morao da POBEGNE iz Zagreba! (VIDEO)

Glumac će na ovom projektu „Tesla“ sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji će učestvovati i njegova kuća „Arhangel studio“ iz Beograda.

Ajnštajnovo LJUBAVNO PISMO i fotografija na aukciji u Jerusalimu!

- Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu - kaže Biković.

Biković
Biković
Foto: Youtube printscreen/Domace Emisije

U filmu, kako prenose ruski mediji, Tesla se bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.

Biković
Biković
Foto: Youtube printscreen/RTV Pink Official

Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, s kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu „Izvan granica realnosti“. Na premijeri novog filma „Led“ Bikovića je, pored kolega, podržao i rođeni brat Mihailo, koji je monah.

TOTALNA TRANSFORMACIJA! Jedna od NAJLEPŠIH glumica se ugojila 16 kilograma za ovu ulogu! (VIDEO)

- Film ne može da se poredi s „La La lendom“ jer je više sportska drama s elementima ljubavne bajke. Moje pevanju u „Ledu“ je samo način da izrazim emocije - rekao je Biković, koje je sad zvezda i u Kini kao nekad Bata Živojinović.

Glumac se pre premijere družio sa damama zaposlenim u „Adrija mediji grupi“, kojima je prvi čestitao Dan žena.

- Nekako me ovaj praznik podseća da mi muškarci moramo da dopustimo ženama da budu slobodne. Opet, s druge strane, feminizam ima negativne strane i ženu može da pretvori u muškarca. To je veliki gubitak za muško-ženske odnose - zaključuje glumac.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd