fbpx
Skip to main content
Studio

“Studio”: U prvoj emisiji – Saša Matić, Toni Cetinski, Nevena Božović i gosti iznenađenja!

Foto: Promo
RTS1, subota 20. mart u 21.00

Najznačajnija regionalna muzička imena i produkcija u rangu svetskih TV šou programa- to su gledaocima obećali producenti  prilikom prvih najava nove muzičke emisije “Studio”. Obećano - ispunjeno:  prvi “Studio” će u subotu uveče 20. marta u 21 sat ugostiti Sašu Matića i Tonija Cetinskog. Pesmom, koja će premijerno biti izvedena u “Studiju”, prvo izdanje emisije će upotpuniti i Nevena Božović

I to nije sve - očekujte i specijalne goste iznenađenja!

U emisiji “Studio”, muzički gosti izvodiće svoje najveće hitove, neki će premijerno predstaviti i svoje nove pesme, kao i obrade raznovrsnih evergreen i novijih  numera… 

Bilo da je reč o već poznatim ili novim pesmama, gledaoci će svaku od njih čuti prvi put – jer će biti izvedene u drugačijim, novim muzičkim aranžmanima.  

Saša Matić podelio je svoje uzbuđenje sa publikom u vezi sa učešćem u ovom projektu : Čućete nekoliko mojih pesama u novim aranžmanima, a posebno mi je drago i što smo uradili jednu divnu poznatu izvornu pesmu, koju mnogo volim - dobila je neku novu energiju i osvežen zvuk.

Novi TV format “Studio”, koji ćemo od 20. marta moći da pratimo subotom uveče na RTS1, predstaviće raskoš umetničke, stilske i autorske raznovrsnosti najznačajnijih aktera muzičke scene našeg regiona kao i primere uspešnih saradnji.

Produkcija Skymusic potrudila se da ova, po sadržaju nesvakidašnja muzička emisija, bude TV format koji će pomeriti granice i u domenu televizijske produkcije šou programa. 

Uz vrhunski atraktivnu sliku i savršen kvalitet zvuka, svaki nastup u “Studiju” biće jedinstven muzičko- scenski spektakl.

Impresivna scena (prečnika preko 20 metara sa LED ekranima višim od 5 metara), kreirana je tako da se vizuelni doživljaj adaptira prema pesmama i muzičkim gostima – učesnicima emisije.

- Video sam kako izgleda studio emisije “Studio”, kao i scenografija. Jedva čekam da stanem na tu binu, odmah mi se vratio onaj fenomenalni osećaj sa MAC-a! Shvatio sam koliko nam nedostaju veliki muzički događaji i glamurozne scene. Ovo je prava stvar koja je trebalo da se desi - rekao je Toni Cetinski.

Saša Matić je dobitnik MAC priznanja za najboljeg muškog izvođača 2020. godine, Toni Cetinski  je isto priznanje dobio godinu dana ranije a Nevena Božović je dobitnica MAC priznanja za alternativnu pop numeru 2019. godine  
 “Studio” će omogućiti i da zavirimo “iza scene” i saznamo kako se zbilja odvija kreativni proces stvaranja pesama ili novih muzičkih aranžmana…

U svakoj emisiji biće i premijerno izvedena po jedna muzička numera kreirana specijalno za “Studio”.

Gosti iznenađenja, u prvom izdanju nove emisije “Studio”, biće legendarni muzički sastav čije su se pesme pevale širom nekadašnje Jugoslavije, a o kome je reč saznaćete u subotu uveče, 20. marta od 21 sat na Prvom programu RTS-a. 

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd