fbpx
Skip to main content
Donald Tramp

U PRAVI ČAS OBJAVLJENA: Knjiga Trampove rođake za jedan dan prodana u milion primeraka!

Foto: Profimedia
Tamna strana moćnog predsednika.

Izgleda da mnogo ljudi želi da čita o psihološkoj pozadini aktuelnog američkog predsednika, budući da su memoari Meri L. Tramp, njegove nećake, već u prvom danu prodati u milion primeraka, što je rekord za izdavačku kuću "Simon & Schuster". 

VOJA BRAJOVIĆ VRAĆEN SA HRVATSKE GRANICE zbog ovoga! Glumac u VELIKOM PROBLEMU, sve se odlaže...

VOJA BRAJOVIĆ VRAĆEN SA HRVATSKE GRANICE zbog ovoga! Glumac u VELIKOM PROBLEMU, sve se odlaže...

Knjiga "Previše i nikada dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu", koja govori o životu u porodici Tramp i psihi sadašnjeg vrhovnog komandanta američkih oružanih snaga, prodata je u utorak u 950.000 primeraka. To uključuje i pretprodaju u svim formatima. 

Donald Tramp
Donald Tramp
Foto: Profimedia

"Knjiga Previše i nikada dovoljno... postala je kulturološki fenomen i obavezno štivo za svakoga ko želi da shvati jedinstvenu porodičnu dinamiku koja je proizvela najmoćnijeg čoveka u današnjem svetu. To je istovremeno otkrivajući psihološki portret i delo istorijske važnosti", rekao je Džonatan Karp, glavni direktor izdavačke kuće "Simon & Schuster".

Mery je psiholog čiji je otac Trampov najstariji brat Fred. U knjizi piše da joj je stric toksičan, čudan, da mu je prevara način života i da je omalovažavao sopstvenog oca kad je oboleo od Alchajmerove bolesti.

Američki predsednik i njegova porodica pokušali su sudskim putem da zaustave objavljivanje knjige.

I predsednikov mlađi brat Robert Tramp neuspešno je pokušao da blokira objavu knjige, tvrdeći da Meri krši sporazum o neobjavljivanju potpisan 2001. godine posle podele dedove imovine.

Prethodne uspešne knjige ovog izdavača su knjiga Boba Vudvorda "Strah: Tramp u Beloj kući", koja je prodata u 750.000 primeraka u pretprodaji, zatim roman Dena Brauna "Izgubljeni simbol" koji je prodat u milion primeraka prvog dana prodaje 2009, i nenadmašna knjiga Džej K. Rouling "Hari Poter i darovi smrti", prodata u 8,3 miliona primeraka 2007. do kraja prvog dana prodaje.

 

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd