Skip to main content
Srđan Jovanović

VEČE SMEHA: Srđan Jovanović u nedelju u Kasini!

Foto: Promo
Najavljuje se višečasovna urbana komedija!

Posle više nego uspešnog nastupa na sceni Zvezdara teatra, glumac SrĐan Jovanović će u nedelju 4. juna nastupiti u poznatom beogradskom klubu  "Kasina". Posetioci će biti u prilici da uživaju u, kako se najavljuje, višečasovnoj urnebesnoj komediji, a početak je najavljen za 20 časova.

"Najvažnije je za jednog stand-up komičara da bude zabavan i da svoju duhovitost, šarm, talenat, šta god imao, ume da potvrdi pred stotinak nepoznatih ljudi... I mislim da stand-up komedijom ne može svako da se bavi. Nekad se plašim da ću zaboraviti gde sam stao ili da ne preskočim nešto bitno, strah od prazne sale, od neispravnog mikrofona... Sa publikom uglavnom komuniciram na energetskom nivou, ne ulazim u dijalog sa njima, retko razmenimo po koju reč, ako se smeju i aplaudiraju", kaže Jovanović i najavljuje smeh do suza.

Grupna terapija na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vreme i prostor u kome živimo, probleme sa kojima se susrećemo i teme koje ne želimo da pominjemo. Kao materijal za predstavu, Srđan koristi upravo proces stvaranja samog stand up-a, otkrivajući nam sve probleme sa kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju. Ogoljena, šarmantna, smela i maštovita, predstava nudi plejadu likova - od političara, poznanika, kolega, rodbine, preko zdravstvenih radnika, bankarskih službenika i živopisnih događaja, koji se hronološki nižu u jednu celinu.

Srđan Jovanović
Foto: Promo

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd