fbpx
Skip to main content
Nebojša Glogovac

VELIKAN PRED SMRT ODIGRAO JOŠ DVE ULOGE: Našeg glumca gledaćemo u filmu i u novoj seriji!

Foto: Srbija Danas
Fanovi oduševljeni!

Pre pola godine napustio nas je veliki Nebojša Glogovac, ali je pre iznenadnog odlaska uspeo da odigra još dve uloge u seriji "Pet" Balša Đoge i filmu "U vreme kada tuga izlazi iz žbunja" debitanta Marka Đorđevića.

ZAŠTO SE IZJAŠNJAVATE KAO SRBIN? Odgovor Meše Selimovića na OVO pitanje ućutkao Zagreb!

Nebojša Glogovac
Nebojša Glogovac
Foto: Srbija Danas

ZASENILA LEPOTOM: Nataša Ninković uživa na letovanju, a njena nova slika OBORILA JE REKORD!

Na poslednjem projektu za televiziju Glogovac je sarađivao sa svojim najboljim prijateljem Balšom, a snimanje je završeno pre desetak dana. Mladi glumac Miodrag Miša Dragičević snimio je scene, ali bez kolege kao suvozača.

- Završili smo ono što smo ti i ja započeli u Šafarikovoj ulici. Ceo ovaj dan na snimanju sam osećao ogromnu tugu koja je dolazila u naletima, ali pred svaki kadar sam osećao veliku odgovornost da sve ispadne najbolje moguće i sve vreme sam te zamišljao da sediš pored mene na suvozačkom sedištu, spavaš i čekaš Balšino "akcija" da kadar počne. Tako je bilo mnogo lakše, napisao je mladi glumac.

- Velika je praznina, ali zadatak svih nas je da nastavimo da radimo što bolje, da nastavimo da tamo gde si ti stao i da svako od nas pokuša da radi ovaj posao (makar približno) onako kako si ga ti radio i da pokušamo da nastavimo da inspirišemo ljude. Svim srcem i telom kako si samo ti umeo.
Odmori se, a ti i ja nastavljamo da radimo negde tamo daleko, neke druge projekte kad za to dođe vreme. A tamo ću imati od koga da učim sve što ovde nisam stigao.

TUŽNA VEST ZA KNJIŽEVNOST! Preminuo Britanski pisac i dobitnik Nobelove nagrade!

Nebojša Glogovac
Nebojša Glogovac
Foto: Srbija Danas

Tajne zlatnog doba Holivuda o kojima se tek sada govori!

Seriju "Pet" gledaćemo od jeseni na Radio-televiziji Srbije, a Glogovac nam je zaveštao i epizodu u debitantskom ostvarenju Marka Đorđevića "U vreme kad tuga izlazi iz žbunja". Centralni lik u priči je Dejan, koji je i dalje nevin, iako uskoro puni trideset godina. Nakon što ga koleginica s posla Kaća pozove da je poseti pod izgovorom da se ukočila, jasno je da među njima postoji uzajamna privlačnost. Film je pre mesec dana dobio i podršku Filmskog centra Srbije, a komisija posebno naglašava da je u pitanju poslednja uloga glumca Nebojše Glogovca.

- Na mahove, to je veoma zabavan film, ali na način da je neprijatan za gledanje, jer u osnovi svega je ta banalna istina. Volim da mislim da sam uspeo da u filmski medij prenesem lako razaznatljiv humor po kome su balkanski narodi dobro poznati, kao i da smo iznašli način da u filmu imamo oboje, i humor i tugu, u gotovo svakom kadru, objasnio je reditelj.

ODUŠEVILA NAS JE U FATALNOJ PRIVLAČNOSTI: Glen Klouz je do USPEHA došla preko TRNJA, a EVO i njene PRIČE!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
32 Beograd