fbpx
Skip to main content
Inna

KONAČNO FESTIVAL DOSTOJAN BEOGRADA: Svetske zvezde, 4 zone, tri dana i BESPLATAN ULAZ

Foto: Promo
Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed, samo su neki od izvođača koji će prirediti ludi provod Beograđanima i svima koji se u Beogradu nađu.

Sve je spremno za početak prvog beogradskog Enter festivala koji će se održati od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku. Tokom sva tri festivalska dana posetioci će već od 18 časova moći da uživaju u dobroj muzici i savršenom okruženju, a kapije festivala se zatvaraju u 4 časa za one najvernije koji dočekaju zoru u Topčiderskom parku.

Enter festival će početi parolom „OŽIVI ENTER” uz elektronsku i rock muziku namenjenu najširem krugu posetilaca. Publiku 28. juna očekuju domaći i strani izvođači – Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed, kao i nastupi poznatih Di-džejeva.

POČIVAJTE U MIRU, RIČARDE: Preminuo obožavani glumac iz čuvene serije

akcent
akcent
Foto: Promo

Drugi dan Festivala nosi parolu “DOŽIVI ENTER” i posvećen je uglavnom pop, rock i hip-hop ritmu koji privlači i stariju i mlađu publiku. U petak, 29. juna, u najlepšem parku u Beogradu, nastupiće Demo bendovi, Irish Stew, IrieFM, Bjesovi, Bad Copy, FOX, COBY...

Treći dan Festivala nam kaže “PREŽIVI ENTER” i karakterišu ga mahom hip hop i rock izvođači koji se obraćaju mlađoj publici. U subotu nastupaju Sassja, Point Blank, Bvana, Struka, Prti Bee Gee, Pero Defformero, Mortal Kombat, Surreal i drugi. S obzirom da će svako veče posle ponoći nastupati DJ-evi, poslednji sati biće usmereni ka obožavateljima electro zvuka.

Pronađi EXIT u sebi i budi zvezda ceremonije otvaranja najboljeg evropskog festivala!

Apelujemo na posetioce da je Topčider specifična ekološka oaza pod zaštitom države i verujemo da će poštovati tu činjenicu i ponašati se ekološki odgovorno.

Festivalski prostor će biti smešten od Topčiderske ulice pa do kraja parka ka mostu na Adi, i biće podeljen na zone. U okviru Festivala biće FUN ZONA sa velikom binom gde se održava glavni muzički događaj, zatim FOOD & DRINK zona sa mnoštvom štandova, VIP ZONA, i CHILL  ZONA za one koji požele malo odmora od gužve glavnog događaja.

Uskoro počinje obnova NAJZNAČAJNIJEG srpskog pravoslavnog manastira!

Parking prostor u okviru samog parka ne postoji, a svi koji planiraju da dođu sopstvenim prevozom vozila mogu da parkiraju na parkingu kod Centra Sava, odakle će imati besplatan organizovani prevoz do festivala. Autobusi će od Sava Centra saobraćati u periodu od 17 časova do ponoći, na svakih 45 minuta. Takođe, obezbeđena je i posebna linija GSP-a koja će prevoziti publiku od Studentskog Trga do Topčiderskog parka na svakih sat vremena. Prvi polazak sa obe lokacije je u 17 časova.

Zahvaljujemo se Opštini Savski venac koja je podržala ideju, generalnom sponzoru festivala Kompaniji Dunav osiguranje i svim ostalim sponzorima i prijateljima festivala koji su doprineli da Beograđani dobiju muzički festival kakav zaslužuju.

Čekamo vas na Enteru! Ulaz je besplatan.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd