fbpx
Skip to main content
doga i žena

Dečko ju je brutalno napao ČEKIĆEM: Pogledajte ŠTA je njen pas uradio za nju, zaplakaćete! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/rosebrookskc
Slobodno ga možemo nazvati pravim herojem.

Kada je započela vezu sa njim, žena koja je želela da ostane anonimna, nije ni slutila da bi mogla da završi u skloništu za žene koje su žrtve nasilja u porodici. 

- Bilo je lagano, nije bilo stresno i verujem da me je to privuklo k njemu. Moje trežnjenje je došlo veoma brzo. Nikada nisam bila ružna, nisam loša osoba, ali mi je rečeno da sam napala njegov ego, kada sam mu rekla da ne bih namerno odabrala da imam dete sa njim. I prošla sam kroz zid, bukvalno sam prošla kroz zid - rekla je Džejn Do.

ON JE PRAVI HEROJ: Ovako je trenutak pre velikog zemljotresa pas SPASIO vlasnici život! (FOTO)

Tada je pas prišao i onjušio je i legao na nju. Napadač je prišao i udarao psa, ali kada je video da on nema nameru da se pomeri, uhvatio ga je za ogrlicu i izbacio napolje. Žena je iskoristila jedan trenutak da se dokopa automobila i iako joj je bila uperena puška u glavu, uspela je da pobegne i ode u policiju. 

Oni su joj našli sklonište, ali nije želela nikako da ode bez svoje doge. Tada su iz skloništa prekršili sopstvenu politiku "poslovanja" i dozvolili joj da dovede i psa. On je bio prvi, ali ne i poslednji ljubimac koji je tu odseo, a koji je i te kao doprineo da se njegova vlasnica oporavi. 

Pogledajte njihovu priču.

OU, JEA: Ovi psi definitivno uživaju u letu BOLJE nego vi! (VIDEO)

Pročitajte i:

SD ljubimci

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd