fbpx
Skip to main content
pas i beba

DUŠA MALA: Pogledajte kako je pas tešio UPLAKANU BEBU! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Dailymail HotNews
Neodoljivi su.

Mnogi se brinu kako će se njihov ljubimac ponašati kada u porodicu dođe i beba. Upravo ovaj video pokazuje da zabrinutosti mesta nema.

Pas Daizu primetio je da njegov najmlađi vlasnik neutešno plače i da roditelji ne mogu da ga umire. Kako znamo da poslastica u svetu pasa predstavlja "ultimativnu sreću", ne čudi nas što je Daizu rešio da bebi ponudi keksić kako bi prestala da plače!

Pas je otrčao po keksić i u ustima doneo poklon za bebu. Mališan naravno to nije shvatio pa je nastavio da plače. Pas, opet, i dalje nije shvatao šta nije u redu i zašto beba još uvek nije prestala da plače, pa mu je u nekoliko navrata stavljao keksić pored glave!

Dragi Daizu ne voli da vidi kada su članovi njegove porodice tužni pa je pokušao da, na svoj način, izgladi situaciju!

Inače pre nego što pogledate video, ispričaćemo vam i nešto o ovoj porodici. Ovaj video snimljen je pre 4 godine, kada se beba porodice tek rodila. Daizu je spasen od nemarnog odgajivača, izgladneo i sa mnogo krpelja. Neko vreme živeo je kao "sin jedinac", a onda je u kuću stigla beba.

Dečak sa snimka danas ima četiri godine i ne seća se ovog trenutka, ali mu je sigurno drago što je pas o njemu brinuo na ovaj način. Nažalost, ovaj mali pas više nije živ. Uginuo je prošle godine u oktobru nakon plućne bolesti.

ODUŠEVIĆE VAS: Ovaj psić je upravo otkrio koliko je zabavno SPUŠTANJE NIZ TOBOGAN! (VIDEO)

Pročitajte i:

SD ljubimci

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd