fbpx
Skip to main content
Viva Vox

LUDILO NA UŠĆU, POČEO BEER FEST: "Viva Vox" ZAPALILI publiku! (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Sjajan nastup popularnog hora fenomenalno je zagrejao publiku, na početku 14. izdanja festivala.

Četrnaesti "Beer Fest" otvoren je na impresivan način, pred velikim brojem posetilaca koji su se od ranih večernjih časova sjatili na Ušče, a u centru pažnje, na samom početku festivala, bio je sjajan nastup hora "Viva Vox". 

Pogledajte galeriju slika sa fenomenalnog nastupa "Viva Voxa": 

Najpopularniji srpski hor po drugi put je nastupio na ovoj manifestaciji, i pred publikom koja se, oko 20.15 kad su počeli, već okupila u prilično velikom broju, izveli svoj eksplozivan festivalski set. 

Okupljene su ekspresno "raspalili" hitom "Pepersa" - "By the Way", usledio je ubrzo i klasik "Feeling Good", pa medli benda "Prodigy"... Sve ono što i inače nastupe "Viva Voxa" čini prepoznatljivim i ubitačno energičnim. 

Pre svega toga, Irina Simović, članica "Viva Voxa", u razgovoru za naš portal istakla je, za početak, veliko zadovoljstvo što hor ponovo nastupa na "Beer Festu": 

- Prvi put je bilo stvarno fantastično. Pamtimo to kao jedan od naših najboljih, najspektakularnijih koncerata u Beogradu. 

Da li vam više prijaju ovakvi nastupi, ili u prostorima poput Sava centra, Kombank Arene...? 

- Sve ima svoju draž, ali na otvorenim koncertima možemo da osetimo energiju ljudi, i ona je malo drugačija nego u zatvorenim prostorima. Volimo, međutim, i jedno i drugo. 

Pitam te to jer sam imao priliku da vas gledam i nedavno u Kragujevcu, na "Arsenal festu", gde ste primljeni fenomenalno. 

- Jeste, zaista, bilo je fantastično. To nam je bio prvi nastup u Kragujevcu. 

Nastupate baš dosta ove godine? 

- Mahom su to koncerti po Srbiji. Imali smo početkom godine i Budvu. Slede nam neka inostrana putovanja, ali to ne smem da otkrivam. Leto je bilo fantastično, imali smo turneju po Crnoj Gori. 

Primetan je vaš trud da redovno osvežavate repertoar? 

- Gledamo da uvek imamo nove pesme, da ne budemo dosadni. Pokušavamo uvek da iznenadimo publiku. 

Koliki je, po tvom mišljenju, značaj "Beer Festa"? 

- Izuzetno veliki. Ovo je, po meni, uz "Exit", najveći festival u Srbiji. U Beogradu je najveći. Meni, lično, jedan od omiljenih, pogotovo što volim i pivo (smeh). 

Da li ćeš još nekog od izvođača da pogledaš narednih dana? 

- Verovatno "Dubiozu". Već sam ih slušala, fenomenalni su. 

Dugo se čekalo na prvi album "Viva Voxa" - da li, uskoro, možda možemo da očekijemo drugo izdanje?

- Što da ne. Nismo, doduše, do sada mnogo o tome pričali. Želimo, naravno, da napredujemo, da izbacujemo nove pesme i albume. 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd