fbpx
Skip to main content
Trbušnjaci

IDE LETO: Skini taj bojler, udari pločice u kratkom roku i širenje na plaži može da POČNE (VIDEO)

Foto: Profimedia
Leto nije leto ako ne sevaš trbušnjacima na pjenu od mora.

Trbušnjaci su sjajna vežba, ali utiču samo na centralni deo vašeg stomaka. Ostali delovi vašeg stomaka i centralnog jezgra nisu aktivirani ako radite ovu vežbu. Zbog toga je nepotrebno da radite 1000 trbušnjaka dnevno, jer ćete tako samo gubiti vreme.

Potrebno je da ojačate čitavo jezgro, a  to ćete postići samo ako radite raznovrsne vežbe koje pogađaju različite delove tela. Izdržaj u skleku, ruski okreti i još mnoštvo drugih vežbi pozitivno utiču na vaše stomačne mišiće, i čitavo centralno jezgro, pa će vam razultati biti mnogo bolji ako radite više vežbi sa manje ponavljanja, nego ako se fokusirate samo na jednu vežbu.

BIO JE ŽGOLJAVI KLINAC! Radio je 3.000 trbušnjaka dnevno i desilo mu se OVO (VIDEO)

Sa Jutjub kanala "FitnessBlender", koji je među najpopularnijim kanalima za vežbanje, dolazi nam program koji za 15 minuta sagoreva do 102 kalorije, i obećava jačanje trbušnih mišića. Prednosti ovog programa su v8išestruke, a za početak je olakšica u tome što vam nije potrebna nikakva oprema. Dakle, ni tegovi i prostirke za trbušnjake. Spremite patike, šorc i majicu i spremni ste.

Ova žena je "slučajno" dobila pločice na stomaku za samo 6 nedelja, evo kako

Sledeća zanimljivost jeste da se vežbe ne broje, tačnije nije vam određeno koliko puta treba da ponovite neku vežbu. Bitno je da se svaka radi 50 sekundi, nakon čega ide 10 sekundi odmora.

Pogledajte kojih to sedam vežbi predlažu sa ovog kanala:

 

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd