fbpx
Skip to main content
nezadovoljna žena

Ako POTENCIRATE na OVIM POZAMA U SEKSU, žene nikada sa vama više neće spavati (FOTO)

Foto: Profimedia
Izbegavajte ih.

Časopis "Women's Health" ispitivao je koje su omiljene muške, a koje ženske poze u seksu i da li se u nekoj stotnopostotno slažu. Učestvovalo je 1 200 čitalaca na osnovu čijih odgovora su stručnjaci došli do pet poza u seksu koje žene ne podnose, a njihovi obožavaju.

Pseća poza

Najmanje popularan položaj žena. Razlog je jednostavan - zbog duboke penetracije, penis sve vreme pritiska matericu što je, nažalost, više bolno nego prijatno.

Kaubojka

Nauka upozorava da u toku seksa u ovoj pozi, postoji opravdana opasnost od preloma muškog polnog organa, veća nego što je to slučaj sa ostalim pozama. Takođe, prema istraživanju, mnoge žene se osećaju nesigurno u ovakvim pozama. Njihove grudi i stomak u prvom su planum a žensko će uvek naći neku zmaerku sopstvenom telu (opuštene grudi, salce na stomaku,...).

Par u krevetu
Foto: Profimedia

Obrnuta kaubojka

Žao nam je, momci - ali ni ovaj oblik ''kaubojke'' nije baš prijatan i udoban ženama. Nije ni čudo!

Misionarska poza

Ovo je vrovatno šok za muškarce, jer su do sada bili ubeđeni da žene obožavaju klasičnu, misionarsku pozu. Čak i ona nije baš naročito preferirana. Očito je to da nije pogodna za podsticanje ženskog genitalnog organa na orgazam. Ako momak baš i nije naročito ''obdaren'' tim pre u prilog tvrdnji da je ova poza veliki promašaj!

69

Ova poza dokazuje da smo isuviše lenji, čak i kada je u pitanju najuzbudljivija stvar na svetu! Istraživanje je pokazalo da je žene smatraju prilično uznemirujućom i neprijatnom, jer ne možete da se skoncentrišete jedno na drugu, već samo na vaše genitalije.

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd